Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20/02 η ετήσια κοπή πίτας του ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και των Ακαδημιών ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής και ο Πρόερδος του ΑΟ Διλινάτων Κώστας Βαρτελάτος.
Ο κύριος Μοσχονάς έδωσε χαιρετισμό λέγοντας: τι ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ τι Τάκης Φωής είναι το ίδιο πράγμα. Επίσης ευχαρίστησε το Τάκη Φώη για τη δυνατότητα που δίνει στην περιοχή της Παλικής να δημιουργηθούν νέα τμήματα ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη του Παναθηναϊκού.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο παπάς Αντωνάτος Σωτήριος τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να βρίσκονται κοντά στον αθλητισμό.
Έγινε αναφορά στον αθλητή Σεμπάστιαν Χρούτσιελ, πρώην αθλητή της ακαδημίας ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ο οποίος διακρίνεται για τις επιδόσεις του στην ομάδα του Ατρομήτου καθώς και για τους οχτώ αθλητές της Ακαδημίας οι οποίοι 27-28/2/2016 θα δοκιμαστούν από τους προπονήτες της Κεντρικής Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης.   
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και προπονητής του ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Βαπτιστής Φωής ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, τους παίχτες του ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, τους προπονητές των τμημάτων Δελακά Παναγή και Δελακά Ζήση καθώς και τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα τμήματά της Ακαδημίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου