Κυριακή, Μαρτίου 20

Πέρασαν από τις Κεραμειές οι Πρόννοι 1-0 τα Ομαλά και βλέπουν "κούπα! (Φωτορεπορτάζ)


Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ 0-1
                                             
Νίκη και νέα δεδομένα για του Πρόννους στα playoffs
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές οι Πρόννοι μπήκαν με το δεξί στα φετινά playoffs της Β’ κατηγορίας επικρατώντας των Ομαλών με σκορ 1-0!
Οι Πρόννοι σαφώς ενισχυμένοι με την παρουσία έμπειρων πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών από την Α’ κατηγορία, έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαν δείξει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και φαίνεται ότι αυτοί μαζί με τον Εθνικό θα διεκδικήσουν την «κούπα» και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Στο πρώτο μέρος το ενδιαφέρον των δυο ομάδων στάθηκε περισσότερο στο πως να μην δεχθούν κάποιο τέρμα, κάτι που κατάφεραν για 43’, όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άργησε πολύ να έρθει και ήταν στο 32’. Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Αναγνώστης θα επιχειρήσει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των Ομαλών, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 34’ ο Α. Γεωργόπουλος μετά από ωραία ατομική ενέργεια θα κάνει το πλασέ από καλή θέση, όμως δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό και μπλοκάρει ο Παπαβασιλείου χωρίς δυσκολία. 
Και ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε χωρίς σκορ για το πρώτο ημίχρονο, ο Κ. Ζαπάντης θα βγάλει την σέντρα μέσα στην περιοχή για τον Αναγνώστη και αυτός με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου για το 0-1.
Με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό τα Ομαλά, με το εις βάρος τους 0-1 θα μπουν πιο δυνατά να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση.
Όμως δεν τα κατάφεραν αφού δεν έβρισκαν τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Παπαβασιλείου. Και σε αυτό το διάστημα οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν πολύ να κρατήσουν αυτό το σημαντικό 0-1 και τα κατάφεραν αλλάζοντας τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.
Στο 88’ οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για το υπόλοιπο του ματς με αριθμητικό μειονέκτημα αφού ο Κλάιντ θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Καπογιαννόπουλου.
Τέλος στο τέλος του αγώνα θα απομακρυνθεί από τον πάγκο της ομάδας του ο Γ. Κουρκουμέλης για διαμαρτυρία!
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτος και Χρ. Αβάζαρος.
Οι συνθέσεις
Ομαλά: (Γ. Μεσολωράς), Παπαστεργίου, Δανελάτος, Στρακάτος, Παγουλάτος, Νεόφυτος, Κλάιντ, Παππάς, Κοσμάς (76′ Γαλιατσάτος), Βαλεντής, Τζάκης, Γεωργόπουλος (63′ Σέρρας).
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Τζανίνος, Θωμάς, Κατσιλίδης (64′ Κουρκουμέλης Κ.), Αναγνώστης, Μπεσλίκας, Κουρκουμέλης Σπ., Κουρκουμέλης Χρ., Τζωρτζάτος Κ., Κουτροκόης (77′ Σπαθής), Τζωρτζάτος Σπ. (57′ Σολωμός).
Φωτορεπορτάζ





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου