Τετάρτη, Μαρτίου 30

Στην τελική φάση η 10η Περιφέρεια με τρεις Κεφαλονίτες


Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκε η 10η Περιφέρεια η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την 9η Περιφέρεια στο Μεσολόγγι, στον επαναληπτικό αγώνα του 1-0 στην Πάτρα, για την β' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Ε.Π.Ο..
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34' με τον Σαγανά και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το ματς στην παράταση.
Τη λύση έδωσε ο Καρπέτας, ο οποίος σκόραρε στο 108' και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά, που θα διεξαχθούν από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Μ. Τετάρτη στη Χαλκιδική.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάτσουλας που ήταν σε κακή μέρα με βοηθούς τους Γαλανόπουλο, Μπακάκη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
9η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Γκοργκόλης, Θεοδωρέλος (69' Γκούλιας), Τσέλιος, Μανέτας, Σαγανάς, Μπακαδήμος (109' Τάσιος), Παπαθανάσης (70' Χρυσανθόπουλος), Βήχος, Τσώκος, Κοτρότσος, Ζήσης.
10η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πετεινάτος, Τρίγκας, Στρακάτος (22' Κυριάζος), Αβραμόπουλος, Καρπέτας, Πουρνατζής (107' Τανουσάι), Μαρίνος (70' Τσουκαλάς), Γιαννόπουλος, Βέρρας, Σταυρόπουλος, Μασούρας.
** Να σημειώσουμε ότι στην ομάδα της 10ης περιφέρειας συμμετέχουν και τρεις Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές:
Ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Πετεινάτος (βασικός στο σημερινό παιχνίδι), Νίκος Τανουσάι (έπαιξε στην παράταση), της ίδιας ομάδας και ο Δημήτρης. Στρακάτος των Ομαλών (βασικός στο σημερινό παιχνίδι).
axaiatalents.gr
Ευχαριστούμε τον φίλο δημοσιογράφο Ν. Παπαστεφανάτο για το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου