Τετάρτη, Μαρτίου 16

“Βόμβα” ανατροπής από τον Α.Ο. Κατασταρίου 2-3 μέσα στη Νέα Μανολάδα!

_DSC0578

Τα πάνω κάτω έφερε ο ΑΟΚ μέσα στην Μανωλάδα που αν και έχανε 2-0 από τους Μαυραετούς μέχρι και το 85΄ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει διαστάσεις θριάμβου η νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!!! Η νίκη αυτή ίσως να είναι η πιο ιστορική για το Ζακυνθινό Σωματείο καθώς η ομάδα της Δόξας αγωνίζεται σε ανώτερο επίπεδο και έχει την εμπειρία. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι η διακύμανση του σκορ στα τελευταία λεπτά και η ολική ανατροπή από την Ζακυνθινή ομάδα.
image
Τα γκολ  για την Ζακυνθινή ομάδα πέτυχαν ο  Στέλιος Λιβέρης με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85΄…. ο Σάκης Μαλαφούρης στο 90΄ έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας 2-2 και στο 90+3΄ ο Σπύρος Μαρίνος έδωσε την μεγάλη νίκη και πρόκριση στην Ζακυνθινή ομάδα! Η ομάδα της Δόξας είχε προηγηθεί με τον Βατσή στο 10′. Στο 36΄ ο Νικολόπουλος έκανε το 2-0 για τους “Μαυραετούς”
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο Α.Ο. Κατασταρίου θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Α.Ο. Ζευγολατιού (Κυπελλούχο Κορινθίας, που στο πρώτο ματς νίκησε με 4­-1 την ΑΕ Κεφαλονίας). Το Ζευγολατιό είχε περάσει στην 3η φάση δίχως αγώνα.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: (Σπύρος Αντωνόπουλος)  Καλλιακμάνης, Ντάβαρης, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Δεληγιαννάκης (70’ Νιφορόπουλος), Μελετίδης (88’ Σκοζάι), Βατσής, Γούρμος (66’ Παρασκευόπουλος).
ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: (Δήμος Αγγελάκης)  Χαρακτινός, Κουσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσουπιάς, Ιω. Κομιώτης (65’ Βάσος), Αρκαδιανός, Λίβος (70’ Μαρίνος), Μαλαφούρης, Αλ. Κομιώτης (55’ Ματαράγκας), Δρόσος.
http://ioniansports.gr/
Ευχαριστούμε τη φίλη Κωνσταντίνα Μπάστα για το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου