Κυριακή, Μαρτίου 20

Συγχαρητήρια Γεράσιμε, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους.... 3 "χρυσά" στη Νάουσα ο Κεφαλονίτης αθλητής


«Μάγεψε» ακόμη μια φορά με τις επιδόσεις του, ο Μάκης Λιγνός στους αγώνες της 10ης Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης Ατόμων με Αναπηρίες που διεξάγεται από χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νάουσας, με τη συμμετοχή πάνω από 150 αθλητών από 6 χώρες.
Η διοργάνωση ήταν απαιτητική αφού ο αθλητής μας έπρεπε να κολυμπήσει όλα τα αγωνίσματα μέσα στην ίδια ημέρα. Παρά την κούραση κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακούς χρόνους, να πετύχει νέα ατομικά ρεκόρ και να κερδίσει σε όλα την πρώτη θέση:
Στα 100 ύπτιο, στα 200 πρόσθιο και στα 100 πεταλούδα, ενώ για λίγο δεν κατέρριψε, αυτό του Πανελληνίου στα 100 πρόσθιο αφού ο χρόνος του ήταν 1.17.60 και το Πανελλήνιο 1.17.26.

Να σημειώσουμε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασε και από αντιντόπινγκ κοντρόλ!
Ο Μάκης έδειξε πανέτοιμος για τη συνέχεια και ιδιαίτερα για τον μεγάλο του στόχο, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Πορτογαλία, αλλά και για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Πολλά μπράβο στον αθλητή μας αλλά και στην μητέρα του και προπονήτρια του κ. Αλεξία Μωραίτη για την προσπάθεια που καταβάλουν.
Συγχαρητήρια Γεράσιμε, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους!
Φώτο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου