Τετάρτη, Απριλίου 27

Άδικος αποκλεισμός για τη 10η Περιφέρεια!


Η ομάδα της 10ης Περιφέρειας θα μπορούσε να πει κανείς ότι χάρισε τη νίκη στον αντίπαλο της καθώς ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να τελειώσει τον αγώνα νικηφόρα και να πάρει τη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
Στα της αναμέτρησης, η 10η Περιφέρεια μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία και τελικά τα κατάφερε με τον Σταυρόπουλο στο 13'. 
Έκτοτε έχασε πολλές κλασσικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της και τελικά το πλήρωσε στο 65' όταν ο διαιτητής εφηύρε πέναλτι υπέρ της 14ης Περιφέρειας βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια βγήκε εκνευρισμός και κούραση στις τάξεις της 10ης Περιφέρειας και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της παράτασης. Παρόλα αυτά βρήκε τις δυνάμεις να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στα πέναλτι όπου η 14η Πριφέρειας αποδείχτηκε πιο εύστοχη.
10η Περιφέρεια - 14η Περιφέρεια  2-2  3-4 (πεν) 
(Σταυρόπουλος 13', Μασούρας (πεν.) 107' - Μπέκος (πεν.) 65', Παπαδόπουλος 95') 
Το φιλμ του αγώνα.... 
13' ΓΚΟΛ! Ο Φλωρόπουλος βγάζει τον Σταυρόπουλο σε θέση τετ-α-τετ κι αυτός νικάει τον τερματοφύλακα για να ανοίξει το σκορ. 
17' Κι άλλο τετ-α-τετ του Σταυρόπουλου, απο πάσα του Μασούρα αυτή τη φορά, αλλά θα αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και θα διώξει σε κόρνερ.
24' Σουτ του Στυρόπουλου έξω από τη περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
26' Επικίνδυνο σουτ του Μασούρα από πλάγια θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.
65' ΓΚΟΛ! Με ανύπαρκτο πέναλτι, η 14η Περιφέρεια ισοφαρίζει τον αγώνα. 1-1.
90' Μεγάλη ευκαιρία για τη 10η Περιφέρεια. Τετ-α-τετ του Μαρίνου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ο Μασούρας στην επαναφορά έγινε κάτοχος της μπάλας και πάσαρε στον Τσουκαλά που από πλάγια θέση κέρδισε το φάουλ. Ο Σταυρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Τέλος της κανονική διάρκειας του αγώνα και πάμε στην παράταση.
95' ΓΚΟΛ! Ανατροπή με τη 14η Περιφέρεια να παίρνει το προβάδισμα. 1-2
107' ΓΚΟΛ! Πέναλτι για τη 10η Περιφέρεια κερδίζει ο Μασούρας. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο ίδιος που νικήθηκε σε πρώτο χρόνο από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε τον αγώνα. 2-2
0-1 Γούσιας
1-1 Τσουκαλάς
1-2 Στάθης
2-2 Σταυρόπουλος
2-3 Λιάσκος
3-3 Καρπέτας
3-4 Βιένας
3-4 Τρίγκας - απέκρουσε
3-4 Παπαδόπουλος - απέκρουσε
3-4 Μασούρας - άουτ 
Νικήτρια η 14η Περιφέρεια
Οι συνθέσεις: 
10η Περιφέρεια (Γ. Ψαρράς): Πετεινάτος, Τρίγκας, Κυριάζος, Αβραμόπουλος, Καρπέτας, Γιαννόπουλος, Φλωρόπουλος (75' Τσουκαλάς), Σώκαλης (85' Τανουσάι), Βέρρας (82' Δ. Μαρίνος), Σταυρόπουλος, Μασούρας
14η Περιφέρεια: Μπάρσον, Στάθης, Φράγκου (99' Λιάσκος), Παναγόπουλος, Αναστασίου, Γούσιας, Πετράι, Βιένας, Παπαδόπουλος (107' Τσιριγώτης), Ντούνιας (77' Πατσής), Μπέκος 
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης Δημήτριος (Αρκαδίας - Χαραλαμπόπουλος Ανδρέας (Αρκαδίας). 
* Υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί τελικά μικρός τελικός με τη συμμετοχή της 14ης Περιφέρειας.
axaiatalents.gr
Ευχαριστούμε τον φίλο δημοσιογράφο Νίκο Παπαστεφανάτο για το ρεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου