Κυριακή, Απριλίου 3

Επανήλθαν στις νίκες οι Πρόννοι... 3-0 τον Ηρακλή στο τοπικό (Φώτο)


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 3-0
                                                         
Άργησαν πολύ οι Πρόννοι και πλέον θέλουν ένα μικρό θαύμα για να προλάβουν
Σε ένα πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε σήμερα το απόγευμα το τοπικό των Τζανάτων, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, μεταξύ Πρόννων-Ηρακλή.
Τελικά στο δεύτερο και με αριθμητικό μειονέκτημα οι Πρόννοι μετά την αποβολή του Δ. Καμπίτση, θα είναι καλύτεροι θα πιέσουν και τελικά θα πάρουν τη νίκη με σκορ 3-0.
Σε γενικές γραμμές το αππαιχνίδι ήταν πολύ, νευρικό, αρκετά δυνατό και κάποιες φορές αρκετά σκληρό, χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο του μισό.
Στην επανάληψη οι εσωτερικές αλλαγές του Γ. Κουρκουμέλη άλλαξαν την ροή του αγώνα και την έκαναν περισσότερη επιθετική.
Με τη νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι, έχοντας κάποιες ελπίδες παραμένουν στο «κυνήγι» του Εθνικού, αν και τα πράγματα φαίνονται δύσκολα. Όμως πιστεύουν στην ελπίδα και αυτή πεθαίνει τελευταία. Έτσι θα παλέψουν μέχρι τέλους και ότι βγει.
Φάσεις και γκολ
Ένας ωραίος συνδυασμός Κ. Ζαπάντη- Αναγνώστη στο 8’ θα καταλήξει σε σουτ του τελευταίου με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Σειρά των τυπικά φιλοξενούμενων στο 15’ με τον Κυρ. Στάβερη να πιάνει το μακρινό σουτ και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ από την εστία του Παπαβασιλείου.
Νέο σουτ του Κ. Ζαπάντη στο 24’ δεν θα έχει τύχη αφού ο Άννινος μπλοκάρει την μπάλα.

Σπουδαία ευκαιρία να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια θα χάσουν οι γηπεδούχοι στο 45+1’, όταν ο Σπ. Κουρκουμέλης εκτελεί το φάουλ από αριστερά, η μπάλα στον Αναγνώστη στην περιοχή που δεν κάνει καλό κοντρόλ, στη συνέχεια θα φτάσει στον Μπεσλίκα που από το ύψος του πέναλτι θα νικηθεί από τον Άννινο ο οποίος μπλοκάρει την μπάλα.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ αφού το 0-0 θα είναι το αποτλέλεσμα του.
Στο δεύτερο όπως προαναφέραμε, κάτι οι εσωτερικές αλλαγές των γηπεδούχων, κάτι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα έδωσαν πιο επιθετικό ρυθμό στο παιχνίδι των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να είναι καλύτεροι και να φτάνουν επικίνδυνα στην εστία του Άννινου που θα «νικηθεί» τρεις φορές σε αυτό το διάστημα!
Στο 58’ οι Πρόννοι θα προειδοποιήσουν για τις ορέξεις τους με ένα μακρινό σουτ του Κ. Ζαπάντη να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 61’ πιο τυχεροί θα ανοίξουν το σκορ 1-0. Ο Σπ. Κουρκουμέλης εκτελεί το φάουλ από αριστερά με την μπάλα να φτάνει στο ύψος της μικρής περιοχή, εκεί ο Κυρ. Κουρκουμέλης θα πιάσει μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που θα την περάσει πάνω από τον Άννινο για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα του.
Μια ωραία επέλαση από αριστερά στο 63’ του Αναγνώστη καταλήγει σε διαγώνιο σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 65’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Αθ. Τραυλού από τον Δ. καμπίτση μέσα στην περιοχή. Στην ίδια φάση ο έμπειρος αμυντικός του Ηρακλή θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί από την συνέχεια του αγώνα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κ. Τζωρτζάτος ο οποίος ξεγελώντας τον Άννινο θα πετύχει το 2-0 της ομάδας του.
Στο 72’ ο Κ. Ζαπάντης με ένα καταπληκτικό ευθύβολο, αριστερό σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Άννινου που δεν μπορεί να αντοδράσει πετυχαίνοντας το 3-0.
Ο Άννινος θα νικήσει στο τετ α τετ τους, τον Κουτροκόη στο 85’ και σώζει από το 4-0.
Τέλος στο 87’ ο Ν. Στάβερης θα εκτελέσει το μακρινό φάουλ χωρίς τύχη αφού η μπάλα θα περάσει άουτ πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χρ., Τζωρτζάτος, Χιόνης, Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης Κ., Θωμάς (78’ Νικολετάτος), Αναγνώστης (68’ Κουτροκόης), Μπεσλίκας, Τραυλός Αθ. (76’ Κατσιλίδης), Κουρκουμέλης Κυρ..
Ηρακλής: (Γ. Γιαννάκης), Άννινος, Δημητράτος Ε., Καμπίτσης Δ., Στάβερης Ν., Σπαθής (79’ Καμπίτσης Γ.), Ρασσιάς Γ. (43’ λ.τ. Καχρίλας), Τότολος, Στάβερης Κυρ., Λυμπεράτος, Κάραλης (Μαράτος Γ.), Πούλος.
Φώτο








Ευχαριστούμε τον φίλο Γ. Γκιάφη για τις φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου