Τετάρτη, Απριλίου 27

Πλήρωσε λάθη και απουσίες ο Κεφαλληνιακός... Εντός έδρας ήττα από Αστέρια Αχαΐας 41-53


Την πρώτη του εντός έδρας ήττα και δεύτερη στο πρωτάθλημα της Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., γνώρισε σήμερα ο Κεφαλληνιακός. Η ομάδα μας στη χειρότερη της φετινή παρουσία, έχασε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» από τη νεανική ομάδα, Αστέρια Αχαΐας.
Τα πολλά λάθη και οι χαμένες βολές δείχνουν την έλλειψη καθαρού μυαλού, αφού υπήρχε εκνευρισμός στους παίκτες του Γ. Αντωνάτου, με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη και οι κακές επιλογές, τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα. 
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις πολλές και σημαντικές απουσίες η ήττα μάλλον ήρθε θα λέγαμε φυσιολογικά.
Από την αρχή φάνηκε ότι θα παρακολουθούσαμε ένα ντέρμπι και έτσι ήταν το παιχνίδι μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα μας κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να έρθει μια αναπάντεχη ήττα, ενώ έχασε και τη διαφορά της εκτός έδρας νίκη της στην Αχαγιά.
Παρά την ήττα της, η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την διαφορά να έχει μικρύνει στους δυο βαθμούς από τον σημερινό της αντίπαλο, ο οποίος ακολουθεί στη δεύτερη θέση.
Διαιτητές:Τσαούσογλου - Λαμπρόπουλος
Τα δεκάλεπτα:11-9, 11-14, 10-11, 9-19.
Ημίχρονο: 22-23,
Τελικό:41 -53
Κεφαλληνιακός: Προπονητης Γ. Αντωνατος, Βλασσόπουλος 11 (2), Χατζηχρήστος 8, Κουμαριώτης, Παπαδήμας 2, Μινέτος 4, Κουνάδης 4, Βαγγελάτος 9, Ρεμούντος 2, Μουρελάτος 1, Παπαδημάτος Γ., Παπαδημάτος Χ., Μανέντης.
Αστέρια: προπονητής Σαράντης, Σοφιανός 9 (1), Μπαράκος, Τσομάνι, Πετρόπουλος, Καμάτσος, Λαμπρόπουλος, Ζαννής 14 (3), Βλάχος, Κωνσταντινόπουλος 12 (2), Σέρμπος 12 (1), Καρκούλιας 6, Καραβιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου