Τετάρτη, Απριλίου 20

Η Κεφαλονιά πάει Όρλιακα και διακρίνεται στην Καλιθέα


Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλληνίας συνεχίζει το δυναμικό του παρόν σε αγωνιστικά δρώμενα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμβάλλοντας επί της ουσίας στην αναγνωρισιμότητα της περιοχής μας.
Τούτη τη φορά η "χάρη" των δρομέων μας έφτασε στα Γρεβενά όπου θέλοντας και μη γνώρισαν δια των εκπροσώπων μας το όμορφο νησί μας.
Άλλωστε την καλύτερη διαφήμιση συνιστά η δια ζώσης επαφή, η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και η φιλόξενη διάθεσή μας προς τους εν δυνάμει επισκέπτες του τόπου μας.
Όχι ένας και δύο αλλά επτά εκ των αθλητών μας συμμετείχαν στον  εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα του Όρλιακα με σπουδαίες επιδόσεις προκαλλώντας και προσκαλλώντας πολλούς εκ τους "ορεσείβιους" συναθλητές τους για μία εξόρμηση στην Κεφαλονιά προκειμένου να αγωνιστούν   σε κάποιον από τους πολυαριθμούς αγώνες μας,συνδυάζοντάς παράλληλα και τις διακοπές τους.
Οι συμμετέχοντες ήταν:  Λαμπίρης Γεράσιμος και Λούκας Διονύσιος στα 33 κμ  με χρόνο 5 ώρες 7 λεπτά και 22 δεύτερα και στα 10 κμ της ιδίας διοργάνωσης: 
Κώστας Πανατζάτος 1ώρα και 09 λεπτά, Ανδριάννα Βασιλάτου 1ώρα και 18 λεπτά, Φωκάς Γιώργος 1 ώρα και 25 λεπτά, Μαρία Λαμπίρη 1 ώρα και 34 λεπτά, Πετεινάτος Διονύσιος 1 ώρα και 45 λεπτά.
Τα 33 κμ είχαν υψομετρική 2350 μ  ενώ  τα 10 κμ 650 μέτρα, ενώ η υπερβολική ζέστη δυσκόλεψε αρκετά τους δρομείς.
Από τα "όρη και τα άγρια βουνά" στην γνώριμη εικόνα της μεγαλούπολης, ο Γεράσιμος Πατρίκιος πραγματοποίησε ένα ακόμη δύσκολο εγχείρημα όχι τόσο λόγω δυσκολίας της διαδρομής αλλά λόγω αυξημένου ανταγωνισμού και πολύ αξιόλογης επίδοσης, σε έναν αγώνα για ικανούς και ταχύτατους αθλητές.

Τρίτος στην κατηγορία του στο "Kalithea run" ο Γεράσιμος, ο οποίος, χωρίς πολλές συστάσεις, καθώς και μόνο το όνομα "Γεράσιμος" αποπνέει από μόνο του, κάτι από την αύρα και το μπρίο της Κεφαλονιάς, έπεισε τους συναθλητές του στην Καλιθέα πως όσο καλή κι αν είναι η θέα εκεί στην Κεφαλονιά παραμένει ασυγκρίτως καλύτερη και ασφαλώς μια δοκιμή θα πείσει και τους πλέον δύσπιστους. Άλλωστε η πειθώ  του Γεράσιμου είναι το 2ο μεγάλο προσόν του μετά τις ικανότητές του στον αθλητισμό.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντοπίτες μας αθλητές και έπεται συνέχεια.........................
Εκ του συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς
Φώτο
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου