Δευτέρα, Απριλίου 25

Σάρωσαν κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος» στους Πανελλήνιους άρσης βαρών στην Πυλαία


Συνεχίζουν να σαρώνουν νίκες και μετάλλια, οι αθλητές του Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος» στην άρση βαρών.
Η Αναστασία Μεταξά, ο Β. Γαλιατσάτος, ο Γ. Γαλιτασάτος και η Ελευθερία Γαλιατσάτου, σε κάθε τους παρουσία ξεδιπλώνουν το μεγάλο τους ταλέντο, βγάζοντας ασπροπρόσωπους, όσους τους πιστεύουν και ιδιαίτερα τον προπονητή, την οικογένεια τους, αλλά και κατ’ επέκταση ένα ολόκληρο νησί.
Μετά τις πρωτιές στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Ελλάδος, ήρθε τώρα το Πανελλήνιο άρσης βαρών κορασίδων, νεανίδων – παίδων, εφήβων στη Θεσσαλονίκη και στο κλειστό γυμναστήριο Πυλαίας Θεσσαλονίκης, να αποδείξουν πόσο σπουδαίοι, παρά την μικρή τους ηλικία, αθλητές είναι σαρώνοντας, ιδιαίτερα ο Βαγγέλης και η Αναστασία, για άλλη μια φορά τα πάντα στην κατηγορία τους.
Η αθλήτρια μας σήκωσε, στην κίνηση του αρασέ 67 Kg και στο επολέ-ζετέ 83 Kg. Σύνολο 150 Kg!!
Έτσι κατατάχθηκε πρώτη στις κορασίδες και τις νεάνιδες κερδίζοντας συνολικά 2 κύπελλα και 6 χρυσά μετάλλια!!!!
Πραγματικά ένα νέο εντυπωσιακό επίτευγμα για την αθλήτρια από τα Φραγκάτα.
Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος πρώτος στους παίδες και τους εφήβους, σηκώνοντας στο αρασέ 130 Kg και στο επολέ-ζετέ 160 Kg. Σύνολο 290 Kg.
Κέρδισε και αυτός σε μια εντυπωσιακή του παρουσία, όπως και η Αναστασία 2 κύπελλα και 6 χρυσά μετάλλια!!!!
Ο Γεράσιμος Γαλλιτσάτος κατατάχτηκε πρώτος στους παίδες και τέταρτος στους εφήβους, σηκώνοντας στο αρασέ 92 Kg και στο επολέ-ζετέ 112 Kg. Σύνολο 204 Kg.
Κέρδισε 1 κύπελλο και 3 χρυσά μετάλλια!!!!
Τέλος η τέταρτη της δυνατής «παρέας», Ελευθερία Γαλιατσάτου κατατάχτηκε δεύτερη στις νεάνιδες και τέταρτη στις κορασίδες, σηκώνοντας στο αρασέ 50 Kg και στο επολέ-ζετέ 57 Kg.
Κέρδισε 3 ασημένια μετάλλια!!!
Εμείς, αφού συγχαρούμε τους αθλητές μας, η οποίοι μας κάνουν υπερήφανους, διαφημίζοντας παράλληλα την Κεφαλονιά σε όλη της Ελλάδα και τον προπονητή τους κ. Νίκο Γαλιατσάτο, να επαναλάβουμε, ότι πρέπει οι υπεύθυνοι να βοηθήσουν τον Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος», να στηρίξουν τους αθλητές, στην προσπάθεια που κάνουν και να σταθούν αρωγοί σε αυτά τα παιδιά που κατά την άποψη μας είναι πραγματικό «χρυσάφι» για τον αθλητισμό μας.
Φώτο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου