Παρασκευή, Απριλίου 22

Τα μετάλλια του πράσινου ημιμαραθώνιου Λευκάδας


Ο “πόντες”, το μετάλλιο και το ηλιοβασίλεμα στην Λευκάδα του 6ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου
Με τις προετοιμασίες του 6ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου να βρίσκονται ήδη σε υψηλούς ρυθμούς η οργανωτική επιτροπή παρέλαβε και τα μετάλλια που θα παραλάβουν όσοι τερματίσουν σε έναν από τους τρεις αγώνες της εκδήλωσης. 

Το μετάλλιο είναι ιδιαίτερης αισθητικής και παρουσιάζει ανάγλυφη την χαρακτηριστική γέφυρα της Λευκάδας (σήμα κατατεθέν της και τοπικά αναφερόμενο “ponte”) στην μία πλευρά ενώ στην άλλη βρίσκεται το λογότυπο του διοργανωτή συλλόγου Α.Σ.Λ. Φίλανδρου το οποίο ενώνεται αρμονικά με 2 ειδικά σημεία αφιερωμένα στην προαιρετική γραφή του ονόματος του αθλητή αλλά και του αγωνιστικού του χρόνου. Το μετάλλιο θα είναι το ίδιο για τα 5 χλμ, τα 10 χλμ αλλά και τον ημιμαραθώνιο δρόμο, ενώ η παραγωγή και ο σχεδιασμός του γίνεται από την υπεύθυνη ομάδα μεταλλίων της AIMS σε συνεργασία με τον υπεύθυνο διαφήμισης του Α.Σ.Λ. Φίλανδρο.
Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις βλέποντας το σημείο αφετηρίας και τερματισμού όλων των αγώνων του 6ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου που είναι ο “πόντες” το ηλιοβασίλεμα
4
Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου