Δευτέρα, Μαΐου 16

Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλου-Τσιλιβί 2-0 (Φώτο)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ  2-0
                              
Με το αριστερό το Τσιλιβί
Το zantesport σήμερα βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας (γι αυτό και η μεγάλη καθυστέρηση του ρεπορτάζ) και κάλυψε το πρώτο παιχνίδι μπαράζ του ΑΟ Τσιλιβή για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Παρουσία 1.300 φίλων του ποδοσφαίρου (εξ αυτών 15 περίπου ζακυνθινοί) Αστέρας Αμαλιάδας και ΑΟ Τσιλιβή ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον 12ο όμιλο των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στα πρώτα 8 λεπτά είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.
Στο 4΄ ο Γεωργίου έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Φλίγκου και στο 6΄ ο Τσάνης θα κάνει το μακρινό σουτ, αναγκάζοντας τον Φλίγκο με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 8΄ήταν η σειρά του Αστέρα να γίνει επικίνδυνος με τον Παρασκευόπουλο να βγάζει την παράλληλη σέντρα και πριν η μπάλα πάει στον Κολοτούρο να τη διώχνουν οι αμυντικοί. Στο 14′ ο Μπουτσικάκης είχε δυνατό σουτ που έδιωξε δύσκολα όσο και σωτήρια σε κόρνερ ο γκολκήπερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μπουτσικάκης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 
Στο 37΄ οι Ζακυνθινοί απείλησαν όταν ο έμπειρος Καραμαλίκης από καλή θέση μέσα στην περιοχή έπιασε σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και απομακρύνθηκε. Ενώ στο 43′ ο Αστέρας πλησίασε και σε δεύτερο γκολ όταν από σέντρα του Παρασκευόπουλου, ο Μενίκου έπιασε κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ. 
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αστέρας διατήρησε τον έλεγχο ενώ στο 62′ έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν από χτύπημα κόρνερ βγήκε ο γκολκήπερ για να διώξει αλλά η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Νικολόπουλου και κατέληξε στο βάθος της εστίας για να γίνει έτσι το 2-0.
Στο 81΄ το σουτ του Κολοτούρου μπλόκαρε την μπάλα ο Κλάδης και στο 86΄ από σέντρα του Κάρδαρη ο Παρασκευόπουλος θα διώξει σωτήρια πριν γίνει απειλητικός ο Καραμαλίκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ:(Αλέξης Γαβριλόπουλος): Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ. (90+ Ζώντος), Σταθάτος, Βραχνής, Μπουρούκης (88΄ Μπαρδούσης), Μενίκου, Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος.
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ:(Διονύσης Μουζάκης): Κλάδης Β., Γιακουμέλος, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ., Τσάνης, Τσιριγώτης (90΄ Σταμίρης), Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος (75΄ Μπάστας), Κακολύρης (69΄ Κάρδαρης).
http://zante-sport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου