Παρασκευή, Μαΐου 13

Με δυο αγώνες συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑΗ για τον Κεφαλληνιακό


Δύσκολο σαββατοκύριακο περιμένει τον ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ καθώς σε δύο μέρες καλείται να δώσει δύο αγώνες, έναν εκτός και έναν εντός έδρας!
Στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων του προηγούμενου σαββατοκύριακου, 13ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ2 ΕΣΚΑ-Η ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ αντιμετωπίζει σε έναν εκτός έδρας αγώνα τον Αχαϊκό το Σάββατο, 14 Μαΐου στις 13:30 στο κλειστό της Αχαγιάς.
Έχοντας λιγότερο από 24 ώρες στην διάθεσή τους για ξεκούραση, οι παίχτες του ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ υποδέχονται στο Κλειστό Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» την ομάδα του Γ.Σ. Γαστούνης στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής. Ο αγώνας έχει οριστεί για την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 και ώρα 13:00.
Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ καλεί για μία ακόμα φορά, όλα τα μέλη του και τους φίλους του κεφαλλονίτικου μπάσκετ να παρευρεθούν στο Κλειστό την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 στις 13:00 για να υποστηρίξουν και να εμψυχώσουν τους παίχτες και τους αθλητές για μια ακόμα εντός έδρας νίκη.
Η συμπαράσταση των φίλων του Μπάσκετ της Κεφαλονιάς θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και δύναμη στην προσπάθεια της ομάδας της Κεφαλονιάς!
Σας περιμένουμε όλους στο Κλειστό την Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 στις 13:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου