Τετάρτη, Μαΐου 18

2X2 η Αχαϊκή μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι 2-0 τον Αστέρα


ΑΧΑΪΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  2-0
                                      
Έλαμψε η Αχαϊκή 2-0 τον Αστέρα
Συνέχισε στις νίκες η Αχαϊκή αφού σήμερα το απόγευμα στην Κάτω Αχαγιά και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων επικράτησε του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου, με σκορ 2-0 και πέρασε επικεφαλής στην κούρσα του βαθμολογικού πίνακα των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Φάσεις και γκολ
3' Επικίνδυνη σέντρα του Μπουρούκη προς τον Μαρκόπουλο, βγαίνει και μπλοκάρει ο Δρακόπουλος.
9' Μακρινό σουτ του Σταθάτου, η μπάλα περνάει πολλά μέτρα έξω από την εστία του Δρακόπουλου.
10' Συμπληρώθηκε ένα δεκάλεπτο στο παιχνίδι, με τον Αστέρα να δείχνει να πατάει λίγο καλύτερα από την Αχαϊκή
14' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Κωστή να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Σταθάτο.
17' Φάουλ από τα 35 μέτρα με τον Μενίκου, εντυπωσιακή απόκρουση του Δρακόπουλου, ο οποίος στην συνέχεια εξουδετέρωσε δύσκολα και το σουτ του Μαρκόπουλου, γλυτώνοντας την Αχαϊκή από το 0-1.
19' Πολύ καλή ευκαιρία για την Αχαϊκή, με τον Μαντά να τροφοδοτεί τον Βαβάτσικο, το δυνατό σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Φλίγκος
23' Φάουλ για τον Αστέρα και πάλι με τον Μενίκου, ο Μπουτσικάκης έπιασε στο δεύτερο δοκάρι την κεφαλιά, η οποία τελικά πέρασε άουτ.
27' Κίτρινη κάρτα στον Μενίκου για μαρκάρισμα επάνω στον Καρρά.
30' Συμπληρώθηκε το ημίωρο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι από τους γηπεδούχους, με καλή κυκλοφορία και πίεση στο παιχνίδι τους.
31' Σουτ του Σταθάτου, η μπάλα περνάει ψηλά από τα δοκάρια του Δρακόπουλου. 30' Συμπληρώθηκε το ημίωρο του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι από τους γηπεδούχους, με καλή κυκλοφορία και πίεση στο παιχνίδι τους.
 32' Προσπάθεια του Αγγελόπουλου να πασάρει στον Βαβάτσικο, τελευταία στιγμή ο Μπουτσικάκης διώχνει πριν ο επιθετικός της Αχαϊκής βρεθεί απέναντι από τον Φλίγκο.
37' Γκοοολλλλ για την Αχαϊκή με τον Τάσο Καρρά, όταν από την σέντρα του Αγγελόπουλου, ο επιθετικός της Αχαϊκής με προβολή άνοιξε το σκορ.
41' Αντεπίθεση της Αχαϊκής, με τον Καρρά να προσπαθεί να κρεμάσει τον Φλίγκο που βγήκε να προλάβει την κόντρα, η μπάλα πέρασε άουτ.
44' 2η κίτρινη κάρτα για τον Ντένις Μενίκου και αποβολή, αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι του μέσου του Αστέρα Αμαλιάδας και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.
45' Τέλος του α' μέρους, με την Αχαϊκή να προηγείται με 1-0 των πρωταθλητών Ηλείας, οι οποίοι πλέον θα αγωνιστούν και με ποδοσφαιριστή λιγότερο.
49' Ανεπιτυχής προσπάθεια του Καρρά να "κρεμάσει" τον Φλίγκο, με την Αχαϊκή να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
51' Απευθείας μονοκοματο σουτ του Αγγελόπουλου, η μπάλα "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι του Φλίγκου.
53' Αναγκαστική αλλαγή για την Αχαϊκή, με τον Αποσκίτη να περνάει στην θέση του Αγγελόπουλου. Αλλαγή και για τον Αστέρα, με τον Βραχνή να αφήνει την θέση του στον Μπαρδούση
56' Κίτρινη κάρτα στον Κωστή από τον κ. Κορδολαίμη
57' Νέα κίτρινη κάρτα, αυτή την φορά στον Δενδρινό
59' Γκοοολλλλ για την Αχαϊκή και πάλι με τον Τάσο Καρρά, ο οποίος πήρε το "ριμπάουντ" από το σουτ του Αποσκίτη που βρήκε το δοκάρι της εστίας του Φλίγκου.
60' Κυριάρχη η Αχαϊκή μέσα στο γήπεδο, με τον Αστέρα να βρίσκεται μετά τα πρώτα 30 λεπτά σε παθητικό ρόλο.
63' Νέα αναγκαστική αλλαγή για την Αχαϊκή, με τον Μαντά να βγαίνει με τράβηγμα και τον Πετρόπουλο να παίρνει την θέση του.
66' Καλό σουτ του Στεφανόπουλου μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Φλίγκου
71' Από μια κάρτα σε Τσολόπουλο και Δούλο για μεταξύ τους λογομαχία
74' Νέα αναγκαστική αλλαγή για την Αχαϊκή, με τον Σουρανή να παίρνει την θέση του Κωστή που δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και δεν μπορεί να συνεχίσει.
79' Κίτρινη κάρτα στον Σουρανή για τράβηγμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή
86' Διπλή μεγάλη απόκρουση του Δρακόπουλου σε συνεχόμενα σουτ των Κολοτούρου και Σταθάτου, με τον έμπειρο πορτιέρο της Αχαϊκής να κρατάει το "μηδέν". Στην συνέχεια δέχεται την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση από τον ρέφερι της συνάντησης.
92' Μεγάλη ευκαιρία για την Αχαϊκή με τον Νίκο Αποσκίτη, ο οποίος μετά την πάσα του Καρρά, δεν κατάφερε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος του αγώνα με την Αχαϊκή να παίρνει την νίκη και να κάνει το 2 στα 2, αποκτώντας μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο της στην Γ' Εθνική.
Συνθέσεις:
Aχαϊκή (Μ. Γκόφας): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστής (λ.τ. 74' Σουρανής), Τσολόπουλος, Στεφανόπουλος, Δένδρινος, Βαβάτσικος, Γεωργόπουλος, Καρράς, Μαντάς (63' λ.τ. Πετρόπουλος), Αγγελόπουλος (53' λ.τ. Αποσκίτης).
Αστέρας Αμαλιάδας (Α. Γαβριλόπουλος): Φλίγκος, Μπουτσικάκης, Θ. Αντωνόπουλος (74' Ζώντος), Σταθάτος, Ν. Βραχνής (53' Μπαρδούσης), Μπουρούκης, Μενίκου, Δούλος (75' Λόξας), Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκεύοπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής) ΒΟΗΘΟΙ: Τζαφολιάς-Πολυχρονιάδης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δανούσης (Αργολίδας)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  
** Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Γιώργο Νταγιούκλα και Νίκου Θανόπουλου.
** Απουσιάζει από τα "καναρίνια" ο τραυματίας Νίκος Τσίμπιτσης που είναι τραυματίας
** Σημαντική απουσία ο Δ. Μπράβος για τον Αστέρα, ο οποίος όμως είναι στον πάγκο της ομάδας με το νούμερο 13.
** Γεμάτη η κερκίδα του γηπέδου της Κ. Αχαϊας (περίπου 1200 άτομα) από τους φίλους της Αχαϊκής, ενώ περίπου 150 είναι και οι φίλοι του Αστέρα Αμαλιάδας
** Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Τσιλιβή κέρδισε στην Ζάκυνθο με 4-0 την Εικοσιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου