Τρίτη, Μαΐου 17

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήταν όλοι εκεί για τον Λεωνίδα! (photos)


Πάνω από 1.000 φίλαθλοι (πολλοί γονείς με τα παιδιά τους) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στο κάλεσμα βοήθειας για τον Λεωνίδα Κουτσούκη και γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ανάλογη περίπτωση!!! 
Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρου Κοντονή η ομάδα του ΠΣΑΠ έπαιξε με μία ομάδα από Επίλεκτους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ζακύνθου, αλλά και παίκτες από την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-2 για την ομάδα του ΠΣΑΠ (Κωνσταντινίδης, Λυμπερόπουλος, Γιαννακόπουλος (2), Καραγκούνης / Ζώντος (2)) το οποίο όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Το τελετουργικό
Όλα ξεκίνησαν στις 16:40 με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση, ενώ ήδη στην κερκίδα βρίσκονταν πάνω από 700 φιλάθλους!!! Περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου ήταν μικρά παιδιά των παρακάτω Ακαδημιών: ΑΠΣ Ζάκυνθος, STRATOS FC, Δόξα Πηγαδακίων, Αστέρας, Δόξα Λιθακιάς και Α.Ο. Τσιλιβή, οι οποίες κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω από τις δύο εστίες. 
Πριν την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έγιναν οι βραβεύσεις. ακολούθησε η είσοδος με την Φιλαρμονική του Δήμου Ζακύνθου να παιανίζει. Κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων η Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου παρέδωσε από μία τσάντα σε κάθε παίκτη του ΠΣΑΠ με ντόπια προϊόντα. Στο ημίχρονο του αγώνα έπαιξαν για 10΄ περίπου οι Μικτές ομάδες της Ένωσης (Παίδες και Νέοι). 
Συγκίνηση προκάλεσε το άκουσμα του μηνύματος που έστειλε ο Λεωνίδας Κουτσούκης και το διάβασε ο παρουσιαστής, Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Το μήνυμά του:
"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συγκινητική προσπάθειά σας να με βοηθήσετε στον αγώνα μου.
Θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που γίνεται για μένα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κ. Λεωνίδα Μαλιούφα, τον ΠΣΑΠ, το Ίδρυμα "ΕΛΠΙΔΑ", τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, τους φίλους μου, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά από εσάς.
Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις την ευγνωμοσύνη μου!!!
Κλείνω με την ελπίδα να βρίσκομαι κοντά σας σύντομα.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".
Οι βραβεύσεις
Οι ΕΠΣ Ζακύνθου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε τους εξής:
-Τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρο Κοντονή. Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Καραγκούνης.
-Τον Γιώργο Καραγκούνη (περισσότερες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Τη βράβευση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Χαράλαμπος Ραυτόπουλος. -Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Ζάκυνθος και νυν προπονητή του ΑΟ Τσιλιβή, Διονύση Μουζάκη για την προσφορά του στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Τη βράβευση έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Λευτέρης Νιοτόπουλος.
-Τον προπονητή Στράτο Κουρούμαλο
 για την προσφορά του στο ζακυνθινό ποδόσφαιρο. 
Τη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς.
-Κύπελλο ήθους στην ομάδα του ΑΟ Δόξας Πηγαδακίων. Τα μετάλλια στους παίκτες απένειμε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Μαρίνος Ζαφείρης και το κύπελλο ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Ζακύνθου, Σταύρος Κοντονής.
-Τον προπονητή Ανδρέα Γκούσκο για την πολυετή προσφορά του στις Ακαδημίες. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Μαλιούφας.
-Τους διαιτητές της αναμέτρησης (Κωστάκη, Τρομπούκη, Στραβοπόδη και Βυθούλκα). Τη βράβευση έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Τριαντάφυλλος Πανώριος.
Τέλος, η Διεύθυνση της ΑΕΚ Ζακύνθου, τίμησε τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χαράλαμπο Ζελενίτσα (προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ), Τη βράβευση έκανε η Πρόεδρος, Αναστασία Κορφιάτη. * Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ζακύνθου, Παύλο Κολοκοτσά, στον Αντιδήμαρχο και Υπεύθυνο Αθλητισμού, Γιάννη Στάθη και στον Υπεύθυνο του Δημοτικού Σταδίου, Νίκο Γκούσκο για την άριστη κατάσταση του Σταδίου ένα 24ωρο μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την ΑΕΛ. Μπράβο σας!!! 
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΠΣ (Φιορεντίνος, Κουρούμαλος, Ντόβρος, Μουζάκης): Διαμαντής, Μαρίνος, Μπιάζης, Φυτόπουλος, Βυθούλκας Π., Τζιαφέρης Αθ., Βοζαΐτης, Σούρμπης, Μπεσού, Πέττας Ν., Κάρδαρης. Έπαιξαν στο α΄μέρος και οι Βυθούλκας Ι., Τσουκαλάς, Κίτος και Μαρούδας Μ.Ι.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κυπριώτης, Στασινόπουλος, Καλλιβωκάς, Μπακάμης, Κορφιάτης, Καψάσκης, Αποστόλου, Κωστάκης, Δρόσος, Παναγιωτόπουλος, Μαλαφούρης. Έπαιξαν και οι: Ζώντος, Ματαράγκας, Βαρυπάτης.
ΟΜΑΔΑ ΠΣΑΠ (Χαράλαμπος Ζελενίτσας): Χαλκιάς, Παχατουρίδης, Γκουλής, Κυργιάκος, Οφρυδόπουλος, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης.
Έπαιξαν και οι: Πούλιος, Μπενετάτος και Παπαδόπουλος.
Φώτο
















































http://zante-sport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου