Σάββατο, Ιουνίου 18

Το σημερινό πρόγραμμα του Euro (Σάββατο 18/6)



Συνέχεια σήμερα Σάββατο 18/6, στο Euro 2016 με τρεις αγώνες, δυο για τον ΣΤ' όμιλο, και έναν για τον Ε'.
Στις 4 μ.μ. για τον Ε' όμιλο, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, το Βέλγιο αντιμετωπίζει την δυνατή Ιρλανδία. Για τους Βέλγους μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη, αφού μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Ιταλία δεν έχουν περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας. Και οι Ιρλανδοί θέλουν νίκη που θα τους χρήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 
Λίγο αργότερα στις 7 μ.μ. σε παιχνίδι του ΣΤ΄ομίλου η έκπληξη της 1ης αγωνιστικής ομάδα της Ουγγαρίας μετά τη νίκη της 2-0 επί της Αυστρίας θέλουν νίκη απέναντι στην Ισλανδία, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Ευρώ. Νίκη όμως θέλουν και οι Ισλανδοί για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για δική τους πρόκριση!
Τέλος στις 10 μ.μ. και σε παιχνίδι του ίδιου ομίλου, η Πορτογαλία μετά την γκέλα της με την Ισλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία που προέρχεται από ήττα.
Έτσι η νίκη και για τις δυο ομάδες αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουν να μην πέσουν "θύματα" έκπληξης! Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό σε συγκινήσεις παιχνίδι.
Και στα τρία παραπάνω παιχνίδια θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση μέσω της ΕΡΤ1.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα
α/α
Αγώνας
1.
Βέλγιο - Ιρλανδία
2.
Ισλανδία - Ουγγαρία
3.
Πορτογαλία - Αυστρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου