Σάββατο, Ιουλίου 9

Ξεκίνησε σήμερα το τουρνουά Beach volley... Δυνατές "μάχες" στην καυτή άμμο του Άη Χέλη (Φωτορεπορτάζ)


Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στην πανέμορφη παραλία του Άη Χέλη στα Σβορωνάτα το διήμερο τουρνουά Beach volley με διοργανωτές την ΚΕΔΗΚΕ και το περιοδικό Kefalonitis.
Συντονίστρια της διοργάνωσης είναι η συμπατριώτισσα μας Φαίη Κουνάδη, αρχηγός της Α.Ε.Κ., με πολύχρονη πορεία στην Α1 κατηγορία καθώς και στην Εθνική Ελλάδος.
Οι ομάδες ήταν συνολικά έξι χωρισμένες σε δυο ομίλους των τριών.
Οι παρουσίες πολλές και σημαντικές από το χώρο του beach volley. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κωνσταντίνα Πατέλη της Α.Ε.Κ., Αριστέα Τοντάι αθλήτρια επίσης της Α.Ε.Κ. και της Εθνικής, Erica και Simona Fabjon, αθλήτριες της Εθνικής Σλοβενίας, Μαρία Χάσκου και Γλυκερία Κωνσταντίνου.
Επίσης συμμετείχε και ομάδα από τον τοπικό χώρο. 
Το θέαμα στην «καυτή», από όλες τις απόψεις, άμμο του Άη Χέλη, εντυπωσιακό και ο κόσμος που το παρακολούθησε αρκετός. Μάλιστα έδειχνε να το χαίρεται κιόλας!
Έγιναν μεγάλες «μάχες» στο φιλέ και τα χειροκροτήματα ήταν πολλά.
Την παράσταση έκλεψε το δίδυμο των αδελφών Erica και Simona Fabjon από την Σλοβενία.
Παρόντες στον Άη Χέλη, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Σουζάνα Πεφάνη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης. 
Μεταξύ των άλλων διακρίναμε αρκετούς ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου, διαιτητές, αλλά και τον δραστήριο πρόεδρο των Φωκάτων Νίκο Φωκά. 
Να τονίσουμε ότι παιδιά από την ακαδημία της ομάδας βοήθησαν στην διοργάνωση.
Το τουρνουά θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, αύριο Κυριακή, στις 5:30 μ.μ., στην ίδια παραλία με τους αγώνες της δεύτερης ημέρας και τους τελικούς, που αναμένονται εντυπωσιακοί!
Φωτορεπορτάζ από το τουρνουά
























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου