Τρίτη, Αυγούστου 9

1 χρυσό 1 αργυρό και 1 χάλκινο ο Βλάντικ Ντβούλιατ... Πολύ καλές επιδόσεις και οι υπόλοιποι αθλητές του Ν.Ο.Α.


Η αγωνιστική δραστηριότητα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων  2016  με τη συμμετοχή  των αθλητών μας, έκλεισε με το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ SPRINT 2016, κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά – Μαραθώνα,  5-7/08/2016.  
Ο  Όμιλός μας έλαβε μέρος με έξι αθλητές.
Συνολικά συμμετείχαν  περίπου 185 αθλητές από 19 Σωματεία.     
Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 05/07/2016 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 07/08/2016 το μεσημέρι. Οι καιρικές συνθήκες δε δυσκόλεψαν ιδιαίτερα  τους αθλητές  και η διοργάνωση ήταν άρτια. 
Οι αθλητές μας, Βλάντικ Ντβούλιατ, Φράνκο Ντίνι, Μαμασούλας Νίκος, Κουνάδης Αναστάσιος, Κουνάδης Αλέξανδρος και Τσίπη Χουλιάν,  παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας τους, προσπάθησαν με όλη τη προετοιμασία, την δύναμη  και την εμπειρία  τους  και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και τα αποτελέσματα έχουν ως παρακάτω:
Ντβούλιατ Βλαντισλάβ
1η Πανελλήνια θέση και χρυσό μετάλλιο  στο Κ1 (καγιάκ) – 200 μ. Παίδων  ανταγωνιζόμενος 21 αθλητές.
2η  Πανελλήνια Θέση και αργυρό μετάλλιο  στο C1 (κανόε)- 200 μ. Παίδων 3η Πανελλήνια Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Κ1 (καγιάκ) – 1000 μ. Παίδων ανταγωνιζόμενος 20 αθλητές.
Οι υπόλοιποι αθλητές μας  έφθασαν μέχρι τους ημιτελικούς των αγωνισμάτων με πολύ ικανοποιητικές  θέσεις και με προοπτική σε μελλοντικές διοργανώσεις να έχουν κι αυτοί αξιόλογες επιτυχίες.   Αυτό, θα το καταφέρουν με την εντατική προπόνηση και προετοιμασία.
Συγχαίρουμε  όλους τους αθλητές μας και ιδιαίτερα τον Βλάντ για τις αξιόλογες  επιτυχίες του, τους γονείς του και τον προπονητή του κ. Ντβούλιατ Σεργκέι που είναι και γονέας του. 
Ευχαριστούμε τον κ. Κουνάδη Κωνσταντίνο, γονέα των αθλητών μας, ο οποίο συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στην αποστολή μας  στο Σχινιά, σαν να ήταν μέλος του Συλλόγου μας  και σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίσαμε τόσο στην μετακίνηση της  ομάδας μας όσο και στον αγωνιστικό  χώρο.
Ευχαριστούμε την Kefalonian Lines,  για τη ευγενή χορηγία της  στις  μετακινήσεις του Ομίλου μας.
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου