Τρίτη, Αυγούστου 16

Την Παρασκευή 19/8 η έναρξη της προετοιμασίας του Εθνικού Κεφαλονιάς


Για την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 στις 8 το απόγευμα, ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της φετινής προετοιμασίας του Εθνικού Κεφαλονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ομάδας.
Ο προπονητής της, Νίκος Κουρούκλης, σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Μια χρονιά που θα βρει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην Α’ Τοπική Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Αισιοδοξία υπάρχει επίσης και στο μεταγραφικό μέτωπο αφού γίνονται επαφές με παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα ενώ ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση από την ομάδα του Παλληξουριακού των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Παπαδάτου, Βασίλη Ρεμού-ντη, Αντώνη Μαλλιώρη και Έρι Τοζάι.
Επίσης στο δυναμικό της ομάδαςπροστέθηκαν οι Κώστας Χαλκιάς και Βαγγέλης Σπυράτος, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους "μικρούς" της ομάδας. Δυο νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά.
Πάντως, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υλοποιηθούν και άλλες συμφωνίες μεταγραφών, με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα του Εθνικού, οι οποίες αν πραγματοποιηθούν, θα την βοηθήσουν σημαντικά στη φετινή της προσπάθεια.
Όπως άλλωστε μας δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Κεφαλονιάς κ. Αντώνης Τζουγανάτος, «θέλουμε μια ομάδα νεανική που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δοθούν ευκαιρίες σε νέα ταλαντούχα παιδιά, ώστε να αναδεικνύονται μέσα από την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου