Πέμπτη, Αυγούστου 4

Εκπλήξεις από τα Φωκάτα... Αλλαγή στο πάγκο και μια μεγάλη μεταγραφή


Μπορεί να υπήρχε  ηρεμία στα Φωκάτα, από άποψης μεταγραφών, μετά από την απόκτηση του τερματοφύλακα Ηλία Γιαννά από την Εικοσιμία, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και για να γίνουμε σαφείς, η ομάδα από την Λακήθρα έκανε τη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς και μάλιστα στη θέση του προπονητή. 
Ο Μιχάλης Αθηναίος μετά από έξι ολόκληρα χρόνια αφιλοκερδούς προσφοράς στην «κυανόλευκη» ομάδα, έκρινε ότι είναι πλέον ο κατάλληλος καιρός να την αποχαιρετήσει, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει. Πράγματι ο Μιχάλης που είναι και προπονητής στις μικτές της Ένωσης μας, ένα από τα καλύτερα παιδιά στο τοπικό ποδόσφαιρο και πολύ αξιόλογος προπονητής, έδωσε πολλά στην ομάδα της Λακήθρας και του αξίζει κάθε σεβασμός, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους, άλλωστε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, τιμούν τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο και προπονητή.
Διονύσης Γαρμπής ο εκλεκτός της διοίκησης για την άκρη του πάγκου…….
Μετά λοιπόν από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, η διοίκηση ήταν υποχρεωμένη να τρέξει για να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής που να ταιριάζει στη φιλοσοφία των Φωκάτων και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Και πράγματι ήρθε η δεύτερη σερί έκπληξη, αφού το χρίσμα δόθηκε στον Διονύση Γαρμπή, πρώην ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας, αλλά και παλαιότερα της Εικοσιμίας, και της Λειβαθούς.
Ένας προπονητής που μπορεί να μην έχει την εμπειρία (αυτό είναι άλλωστε και το προσωπικό «στοίχημα», από το ρίσκο μιας τέτοιας πρόσληψης, του προέδρου Νίκου Φωκά), όμως σίγουρα είναι πολύ έμπειρος στην τοπική ποδοσφαιρική «πιάτσα» και καλός γνώστης του ποδοσφαίρου. Ένα παιδί που αγαπάει την ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει πολύ να κάνει τα Φωκάτα ακόμη «μεγαλύτερα».
Μακάρι να πετύχει ο Διονύσης για το καλό της ομάδας αλλά και του ποδοσφαίρου της περιοχής.
Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφές τα Φωκάτα έκαναν ήδη το πρώτο «μπαμ»!!
Αυτό και αν ήταν έκπληξη…….!!!
Ο Δημήτρης Αποστόλου που πέρυσι «μοιράστηκε» τη σεζόν με την φανέλα της Εικοσιμίας και της Α.Ε. Κεφαλονιάς, αποτελεί την πρώτη και πολύ μεγάλη μεταγραφή των Φωκάτων.
Ένας ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού έχει αποδείξει όλο αυτόν τον καιρό που βρίσκεται στην Κεφαλονιά, το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι.
Άλλωστε ποντάρουν πολλά οι διοικούντες την ομάδα και αναμένεται να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των «κυανόλευκων» στο σκοράρισμα!
Όμως είχαμε και επιστροφές…….
Ο Γιώργος Πολυδωράτος ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και θα βρίσκεται στη διάθεση τους νέου κόουτς, αφού θα είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Κεφαλονιάς.
Επιστρέφει επίσης στην ομάδα ένας άλλος πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ο Μάκης Αλεξάτος, ο οποίος μετά το πέρασμα του από τον Πειραιά και την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, επέστρεψε στο νησί και την πρώην του… αγαπημένη ομάδα!
Θα υπάρξει και συνέχεια…….
Το σίγουρο είναι ότι οι ευχάριστες εκπλήξεις για τα Φωκάτα δεν σταματούν εδώ και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες μας, περιμένουμε και άλλες και μάλιστα σημαντικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου