Σάββατο, Αυγούστου 13

Σημαντικές προσθήκες για τον Παγκέ.... άλλοι δυο ντύνονται στα "κυανόλευκα"


Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το μεταγραφικό του «σαφάρι» ο Παγκεφαλληνιακός, βάζοντας αρκετά ψηλά τον πήχη για φέτος. Μετά τον Γιάννη Βουκελάτου ενέταξε σήμερα στο δυναμικό του, άλλους δυο ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τους, νεαρό τερματοφύλακα Άγγελο Τσέτσα (ουσιαστικά επιστρέφει) από τον Παλληξουριακό και τον ακραίο αριστερό αμυντικό Κώστα Παπαδημητρόπουλο από την Α.Ε Κεφαλονιάς.
Ο Τσέτσα είναι είκοσι ετών και πολύ αξιόλογος τερματοφύλακας, θέση στην οποία ενισχύεται πλέον ο Παγκέ. 
Πέρυσι έδειξε ένα μέρος από το ταλέντο του με τη «κυανόλευκη» φανέλα του Εθνικού Κεφαλονιάς για μισή περίοδο και στη συνέχεια με την "ερυθρόλευκη" του Παλληξουριακού
Έκανε καλά παιχνίδια και με τις δυο ομάδες τόσο, με τον πρωταθλητή της Β' κατηγορίας Εθνικό, όσο και τον Παλληξουριακό. Σίγουρα ο Παγκέ έκανε «διάνα» με αυτή την κίνηση.
Ο Παπαδημητρόπουλος με πολλές παραστάσεις στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο ήταν βασικό στέλεχος και αυτός πέρυσι της Α.Ε. Κεφαλονιάς, στην αριστερή αμυντική της πτέρυγα, μέχρι που ένας τραυματισμός τον κράτησε μακριά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. 
Ο 32χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής όμως πρόλαβε να δείξει πολλά από την ποιότητα και το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα καλά «εργαλεία» του Θ. Βουκελάτου, αφού ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής ήταν απαραίτητος, ώστε με την μεγάλη του εμπειρία, να βοηθηθεί η νεανική του ομάδα. Πλέον είναι καλά αφού δούλεψε πολύ για να ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Σίγουρα είναι δυο από τις πολύ καλές, μέχρι τώρα, μεταγραφές του καλοκαιριού και αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω από αυτό που έλειπε πέρυσι από τους «κυανόλευκους» του Αργοστολιού και να τους οδηγήσουν ακόμη πιο ψηλά από την τελική 4η θέση στην κατάταξη.
Από ότι μάθαμε οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Αργοστολιού δεν σταματούν εδώ και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και κάποια άλλη!
Μετά από αυτά, ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός φαίνεται φέτος να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και να είναι μέσα στους διεκδικητές του επόμενου πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου