Παρασκευή, Αυγούστου 12

Μπαίνει δυνατά στις μεταγραφές ο Πάγκε.... Σημαντική η πρώτη σημερινή. Ακολουθούν και άλλες


Άνοιξε ο μεταγραφικός χορός και για τον Παγκεφαλληνιακό με μια σπουδαία μεταγραφή. Και λέμε.... άνοιξε ο χορός αφού είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ακολουθούν τουλάχιστον δυο ακόμη πολύ μεγάλες επίσης.
Σήμερα λοιπόν έδωσαν τα χέρια για μια μεγάλη συνεργασία και ο «ιστορικός» με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βουκελάτο θα βαδίσουν στον ίδιο δρόμο. Έναν ποδοσφαιριστή διαμάντι, αλλά και σπουδαίο επιθετικό.
Ο Παγκεφαλληνιακός φέτος, έχει σαν στόχο το «βήμα» παραπάνω (πέρυσι ως γνωστόν τερμάτισε 4ος στη συμμετοχή του στα μπαράζ του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας) και μεταγραφές σαν αυτή του Γιάννη, αλλά και αυτών που ακολουθούν, του δίνουν όχι μόνο το δικαίωμα να το επαναλάβει αλλά να καταφέρει και το κάτι παραπάνω.
Ο Βουκελάτος λοιπόν είναι σίγουρο ότι με την εμπειρία, αλλά και την αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» του πατέρα-προπονητή του Θόδωρου, στους «κυανόλευκους» του Αργοστολίου!
Περαιτέρω συστάσεις είναι περιττές και ο ποδοσφαιριστής περιμένει με αγωνία, αγωνιζόμενος, να προσφέρει και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Παγκέ!
Αμέσως μετά την συγκεκριμένη συμφωνία ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έκανε την παρακάτω δήλωση στο Sportsthea.
Ας δούμε τι μας είπε: 
«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παγκέ και τον προπονητή του, για τη πρόταση και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν να συνεργαστώ μαζί τους.
Ήρθα σε μια νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο και ελπίζω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα νέα παιδιά.
Γνωρίζω τη φιλοσοφία του κόουτς Βουκελάτου και αυτό θα με βοηθήσει να μπω πιο εύκολα στο κλίμα.
Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά στην οποία να ευχαριστηθούμε όλοι.
Επίσης θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Α.Ε. Κεφαλονιάς, τον πρόεδρο Π. Κουμαριώτη και τον Δ. Κουμαριώτη, για τη συνεργασία που είχαμε, όπως και τον προπονητή της ομάδας το κύριο Τόγια.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους, αλλά ήταν μια χρονιά γεμάτη, ωραίες στιγμές και πολλές εμπειρίες.
Η κρίση στο Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο «χτύπησε» για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα άλλη μια ιστορική ομάδα η καλύτερη την τελευταία πενταετία να μην κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.
Ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση και να επιστρέψει πιο δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου