Πέμπτη, Αυγούστου 18

Έτρεξαν μικροί-μεγάλοι στο Τραπεζάκι για την δική τους παραλία (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, ο 6ος αγώνας δρόμου με την ονομασία «Τρέχουμε για το Τραπεζάκι».
Ήταν μια διοργάνωση για 6η συνεχόμενη φορά του πολιτιστικού συλλόγου «Ευκοσμία» που είχε την στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ..
Ο παραπάνω αγώνας διεξάγεται, με σκοπό τη μη ιδιωτικοποίηση της παραλίας στο Τραπεζάκι. Μία ιδιαίτερη διοργάνωση, με ξεχωριστό χρώμα.
Η εκκίνηση δόθηκε από την διασταύρωση Ενετικού δρόμου  στα Βλαχάτα και η συνολική απόσταση που έτρεξαν οι 71 αθλητές που συμμετείχαν ήταν 2 Km, ενώ ο τερματισμός έγινε στην γραφική εκκλησία της Παναγίας Τραπεζοφόρας, στο λόφο Τραπεζάκι.
Στον αγώνα πήρε μέρος και η  Μόσχα Μανούσου, 5η Πανελληνιονίκης στις Νεάνιδες που βρίσκεται σε διακοπές στην Κεφαλονιά.
Η Μανούσου τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες. Στον ίδιο αγώνα, όπως και πριν λίγες μέρες στον Λειβαθώνιο, συμμετείχε και ο Δ.Σ. της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» κ. Διονύσης Μινέτος.
Τις απονομές έκαναν ο κ. Γιώργος Μιχαλάτος Πρόεδρος των Κεφαλονίτικων και Ιθακήσιων Σωματείων Αττικής, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευκοσμία» Μπάμπης Καρλής, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουσάτων Θόδωρος Καλλιβωκάς, ο εκπρόσωπος από της Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Εικοσιμίας που βοήθησε στην ομαλή τέλεση του αγώνα, ο επίτροπος της εκκλησίας Παναγίας Τραπεζοφόρας, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσάτων «Το Τραπεζάκι» Ζωγραφιά Μινέτου.
Γιατρός του αγώνα ήταν η Μαρτσέλα Βολνεάκι. Τον αγώνα αφιέρωσε η αντιπρόεδρος του Π.Σ. «Ευκοσμία» Όλγα Γεωργοπούλου, όπως τόνισε στην «Ξανθούλα και ο Μπάρμπα Νιόνιος, που στήριξαν τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά πλέον δεν βρίσκονται κοντά μας».
Να συγχαρούμε τους διοργανωτές οι οποίοι ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού για την επόμενη χρονιά και τον 7ο αγώνα δρόμου «Τρέχουμε για το Τραπεζάκι».
Στους αθλητές και παρευρισκόμενους για να πάρουν δυνάμεις μετά τον αγώνα, προσφέρθηκε ωραιότατη ριγανάδα! Και του χρόνου! 
Φώτο



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου