Πέμπτη, Αυγούστου 4

Α.Ο. Φωκάτα:.... "Μιχάλη σε ευχαριστούμε..."


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Φωκάτων για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ομάδας της Λακήθρας με τον Μιχάλη Αθηναίο.
Τα λόγια από εμάς είναι περιττά για έναν άνθρωπο στολίδι του τοπικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε η συγκεκριμένη ανακοίνωση τα λέει.
Εμείς να ευχηθούμε στον φίλο και πρώην συνεργάτη στις μικτές μας ομάδες καλή επιτυχία σε ότι θα κάνει από εδώ και πέρα. Να έχει υγεία και οικογενειακή ευτυχία.
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση των Φωκάτων:
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση η ομάδα μας, σεβόμενη την επιθυμία του προπονητή μας, Μιχάλη Αθηναίου, να σταματήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αποδέχθηκε την απόφαση του.
Ο Μιχάλης από την ίδρυση της ομάδας μας βρέθηκε στο τιμόνι της και για έξι χρόνια και πλέον έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, κατακτώντας, με την ομάδα μας,το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, το πρωτάθλημα της Β’ και το πρωτάθλημα των προπαίδων.
Από την αρχή ήταν κοντά στον πρόεδρο μας και μαζί έβρισκαν λύσεις στα μικροπροβλήματα της ομάδας μας.
Όμως το κυριότερο στον Μιχάλη είναι ότι, είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα συναντάς στην εποχή μας.
Η ανθρωπιά, ο εθελοντισμός του, η αγάπη του για αυτό που έκανε, η αγνότητα του και η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων με ένα χαμόγελο τον κάνουν έναν ξεχωριστό άνθρωπο.
Ο Σύλλογος μας τον τίμησε πολλές φορές γιατί άξιζε και γιατί ήταν ένα με αυτά που πιστεύει ο Σύλλογος μας.
Όλοι, πρόεδρος, Δ.Σ., ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι με μεγάλο σεβασμό σε αυτόν τον μεγάλο άνθρωπο, λυπηθήκαμε, συγκινηθήκαμε με την απόφαση του. Είμαστε όμως σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας στη συνέχεια, βοηθώντας σε οτιδήποτε του ζητηθεί, βοηθώντας το νέο μας προπονητή που ήταν για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του.
Ο πρόεδρος μας που τον έζησε από κοντά, όλα αυτά τα χρόνια, τον ευχαριστεί ιδιαίτερα, αφού προσπάθησαν μαζί για το χτίσιμο αυτής της ομάδας.
Μιχάλη σε ευχαριστούμε!
Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Φωκάτων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου