Σάββατο, Αυγούστου 6

Πετυχημένη διοργάνωση το τουρνουά της UEFA Grassroots σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (Video-Δηλώσεις-Στιγμιότυπα)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» το ποδοσφαιρικό τουρνουά της UEFA Grassroots.
Η παραπάνω διοργάνωση είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συνδιοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 5-11 ετών που έλαβαν μέρος σε αγώνες 5Χ5, 6Χ6, 7Χ7, και 11Χ11, χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και φυσικά χωρίς να ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα.
Τα παιδιά έπαιξαν διασκέδασαν και χάρηκαν μέσα από τα παιχνίδια αποκτώντας παράλληλα και εμπειρίες, μέσα από την ομαδικότητα, την ευγενή άμυλα και το ευ αγωνίζεστε.
Παρόντες στο κλειστό γυμναστήριο, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και Β’ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης μας, κ.κ. Θέμης Βαλσαμής, Γεράσιμος Καραντινός (παρακάτω φιλοξενούμε δηλώσεις τους) και αρκετοί γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών.
Γενικά ήταν, αν και περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών, μια όμορφη διοργάνωση που μοίρασε χαρά στα μικρά παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους αυτή.
Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα διεξάγεται στην Κεφαλονιά και στην τοπική Ένωση για 2η φορά!!
Γιατρός αγώνα ήταν ο κ. Άγγελος Πεφάνης.
Video-Δηλώσεις
Video 1- Στιγμιότυπα
Ακολουθεί σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου