Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Νίκησε και στο Ληξούρι 65-47 τον Ν.Ε.Ο.Λ. ο Ιονικός Ν.Φ.

 

2χ2 για τον Ιονικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο διήμερο της επίσκεψης του στην Κεφαλονιά και τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε εδώ.
Μετά την άνετη επικράτηση της, χθες βράδυ στο «Αντώνης Τρίτσης», σήμερα το μεσημέρι επικράτησε στο κλειστό της Παλλικής του τοπικού Ν.Ε.Ο.Λ. με σκορ 47-65.
Η ομάδα του Ληξουριού στάθηκε πολύ καλά, ιδιαίτερα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, απέναντι στην ομάδα της Αθήνας, που και μια κατηγορία παραπάνω της είναι, αλλά και αγωνίζεται σε ένα ιδιαίτερα ανώτερο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Ε.Σ.Κ.Α..
Ο Μάρκος Τζουγανάτος είδε την ομάδα του να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και σε σωστό δρόμο, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων και αυτό είναι το πιο σημαντικό για τον κόουτς.
Να τονίσουμε τις πολύ καλές σχέσεις των δυο Σωματείων, λόγω κυρίως της μεταγραφής του Δημήτρη Μαρούλη στην Αθηναϊκή ομάδα.
Διαιτητές:Δημ. Κατηφόρης – Δημ. Γιαννακόπουλος.
N.E.O.Λ.:(Μ. Τζουγανάτος), Αντωνάτος, Κλαυδιανός, Συνοδινός, Τρυφωνόπουλος, Σκροπολήθρας, Συνοδινός, Κυριακάτος, παπαγιάννης, Παριώτης, Μπελίτσης, Πυλαρινός, Πλαίτης.
Ιονικός:(Α. Καρατζάς), Αφαλίδης, Στασινός, Λιανδράκης, Ζηρός, Τσακίρης, Υφαντής, Μαρούλης, Τρικαλιώτης, Μπάτσος, Πολυχρονόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου