Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Ανακοίνωσε 6 νέες μεταγραφές η Εικοσιμία ( Ανανεωμένο)!


Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την πρωταθλήτρια ομάδα της Εικοσιμίας, με έξι νέες προσθήκες στο ρόστερ της. Σημαντικές προσθήκες, που την κάνουν και πάλι φαβορί για την διεκδίκηση των φετινών τίτλων.
Πρόκειται για τους: Γιάννη Μινέτο, κεντρικό μέσο, από την Haringiyborough (Αγγλική ομάδα), Βαγγέλη Δήμου από τον Ταμυναϊκό, Πάνο Κορσιάνο, επιθετικό και Νίκο Παπαναστασάτο, αμυντικό, από τον Παγκεφαλληνιακό, Δημήτρη Πολλάτο, επιθετικό από Αστέρα Κερατσινίου και τον Ανδρέα Νεστερένκο από Α.Ε. Κεφαλληνίας.
Εκτός από προσθήκες όμως, είχαμε και αποχωρήσεις από τους «κυανόλευκους», αφού παρελθόν για την ομάδα τους αποτελούν οι νεαροί: Αντρέας Γρηγοράτος στον Α.Ο. Σάμης, Βαγγέλης Παπαναστασάτος στον Παγκεφαλληνιακό, Νίκος Ρώσσης στον Α.Ο. Πρόννων, Περικλής Πετράτος στον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Μαζί με αυτούς, απώλεια για την ομάδα από τη Λειβαθώ, θα είναι και η απουσία του Αντώνη Κορσιάνου, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στο Μεσολόγγι προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση της Εικοσιμίας:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Εικοσιμίας ανακοινώνει την απόκτηση των: Γιάννη Μινέτο από την Haringiyborough, Βαγγέλη Δήμου από τον Ταμυναϊκό, Πάνο Κορσιάνο και Νίκο Παπαναστασάτο από τον Παγκεφαλληνιακό, Δημήτρη Πολλάτο από Αστέρα Κερατσινίου και Αντρέα Νεστερένκο από Α.Ε. Κεφαλληνίας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ακαδημίας μας με τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας παραχωρούνται οι εξής ποδοσφαιριστές: Αντρέας Γρηγοράτος στον Α.Ο. Σάμης, Βαγγέλης Παπαναστασάτος στον Παγκεφαλληνιακό, Νίκος Ρώσσης στον Α.Ο Πρόννων, Περικλής Πετράτος στον Εθνικό Κεφαλονιάς».
Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία.....
Σε πολύ έντονους ρυθμούς, συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία της Εικοσιμίας, στις Κεραμειές, με τον Δ. Ζησιμάτο να δίνει φουλ "γκάζια", προκειμένου να είναι έτοιμη η ομάδα του, με την έναρξη των επίσημων φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν κάποια φιλικά ώστε να γίνει το μοντάρισμα αλλά και να βγουν απαραίτητα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου