Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19

Ξεκίνησαν με αισιοδοξία την προετοιμασία τους σήμερα το απόγευμα τα Ομαλά


Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών την προετοιμασία τους, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τα Ομαλά.
Η ομάδα του Αγίου, χωρίς σημαντική ενίσχυση και με κάποιες αποχωρήσεις, με ίδιο προπονητή τον Διονύση Βαλεντή θα στηριχθεί στο περυσινό της ρόστερ για το καλύτερο.
Βασικός στόχος θα είναι η είσοδος στα playoffs και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει.
Το παρόν στις Κεραμειές έδωσαν μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Τζάκη και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν κάποιοι δικαιολογημένα λόγω εργασίας.
Ο πρόεδρος αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, στη συνέχεια ζήτησε από όλους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να προσπαθήσουν να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει, μέσα από ένα όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια ο Δ. Βαλεντής ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας και ζήτησε και αυτός με τη σειρά του, συνέπεια, αγωνιστικότητα και καλό ποδόσφαιρο στα παιχνίδια τους. Επίσης ζήτησε να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει για το καλό των Ομαλών.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά και αργότερα θα δοθούν κάποιες φιλικές συναντήσεις με τοπικά Σωματεία, ώστε να αρχίσει το δέσιμο της φετινής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου