Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22

Ευχαριστίες Κ.Ο.Α.


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου έπεσε η αυλαία του  OPEN ανδρών βαθμολογούμενο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΚΟΑ με την ανάθεση  της ΕΦΟΑ.
Οι φίλοι του τένις είχαν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου από τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Ο ΚΟΑ ευχαριστεί τους αθλητές του για την συμμέτοχη τους καθώς και τους φιλοξενούμενους  για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την στήριξη των οικονομικών επάθλων των αθλητών.
Μέγας χορηγός VINIERIS REAL ESTATE,
Χορηγοι: ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ-HOUSE KITCHEN-ELECTRO NET ΜΟΥΙΚΗ &ΝΕΟΦΥΤΟΣ-ΜΙΝΕΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-DAYLIGHT-ΚΟΡ ΜΕΤΑΛ ΑΦΟΙ ΚΟΡΜΑΛΗ -ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΟΥΡΗΣ&ΤΣΩΝΗΣ-ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ –RISTRETTO -ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ- ΣΤΟ ΨΗΤΟ-ANTICO CAFÉ-ΟΙΝΟΨ.
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤ ΞΙΦΙΤΑΣ  για τα αναμνηστικά  δώρα στους  αθλητές.
Καθώς επίσης και την εταιρία KEFALONIAN LINES για την μετακίνηση των αθλητών μας.
Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ΚΕΔΗΚΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Άγγελο Κωνσταντακη  για την διάθεση των   γηπέδων.
Επίσης ευχαριστούμε τον επιδιαιτητή αγώνων  κ. Κομητα Μάκη το βοηθό επιδιαιτητή κ. Αντωνατο Βύρωνα για την άψογη διοργάνωση καθώς και τον Άγγελο Νεόφυτο για την φροντίδα των γηπέδων.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για αυτό το τόσο πετυχημένο τουρνουά καθώς ο ΚΟΑ ευελπιστεί στην συνεχεία των διοργανώσεων .

Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας



Ανδρεόλα Ελένη

Νίκος  Τσιμαρας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου