Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Παλληξουριακός:Ευχαριστήριο σε όσους στήριξαν τον φιλανθρωπικό αγώνα για τον Λ. Κουτσούκη


Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη σημερινή εκδήλωση είναι 1.342 ευρώ το οποίο (μαζί με την λίστα ονομάτων όλων όσων συνέβαλαν) θα δοθεί στους γονείς του Λεωνίδα Κουτσούκη την προσεχή Κυριακή όταν η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από τον Α.Ο. Τσιλιβί για ένα αντίστοιχο φιλικό παιχνίδι στη Ζάκυνθο.
Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση συμπαράστασης προς τον νεαρό Λεωνίδα.
Ξεκινώντας από τον Α.Ο. Φωκάτα που αποδέχτηκε την πρόταση για τη διεξαγωγή φιλικού μέχρι τα παιδιά του Α.Ο. Εικοσιμία και του Εθνικού Κεφαλονιάς που στήριξαν την προσπάθεια, αλλά ακόμα και μεμονωμένους Κεφαλονίτες ποδοσφαιριστές (Θωμάς Βασίλης, Τζωρτζάτος Σπυράγγελος) που έστειλαν χρηματική βοήθεια ακόμα κι αν δεν ήταν δυνατό να παρευρεθούν στο γήπεδο.
Και φυσικά τις Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και ΚΕΔΗΚΕ που στάθηκαν αρωγοί καθώς και το Inside Bar που αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης. Τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ για την κάλυψη του γεγονότος αλλά και όλους όσοι ακόμα κι αν δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο γήπεδο φυλάνε μια καλή σκέψη για τον Λεωνίδα.

"ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ..... ΛΕΩΝΙΔΑ, ΓΕΡΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου