Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

Με σύνθημα "όλοι μαζί μπορούμε".... Παλληξουριακός και Φωκάτα έπαιξαν για τον Λεωνίδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, το προγραμματισμένο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ Παλληξουριακού - Φωκάτων για την ενίσχυση ενός δικού τους ανθρώπου ο οποίος χρειάζεται την στήριξη όλων μας.
Πρόκειται για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος μετά την θεραπεία του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο, συνεχίζει μια πανάκριβη αγωγή στην Αμερική.
Τα έξοδα αυτής της θεραπείας είναι πολλά και όλοι πρέπει να βοηθήσουν ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μπορέσει να την συνεχίσει, να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να γυρίσει πια υγιής ανάμεσα μας.
Έτσι λοιπόν ο Παλληξουριακός και τα Φωκάτα έπαιξαν και αυτοί για τον Λεωνίδα, συγκεντρώνοντας ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή.
Εκτός των άλλων, οι δυο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα στον Λεωνίδα, ότι είναι δίπλα του, ότι τον σκέφτονται και τον περιμένουν σύντομα κοντά τους, στους αθλητικούς χώρους, όπως και πριν.
Στον Άγιο Αντώνη βρέθηκε αρκετός κόσμος που στήριξε την αξιέπαινη ενέργεια των διοργανωτών, συμβάλλοντας και αυτοί στον ιερό σκοπό της διοργάνωσης του αγώνα. Και είναι σίγουρο ότι ο Λεωνίδας το χάρηκε. Χάρηκε, παίρνοντας περισσότερο κουράγιο, αισθανόμενος την αγάπη και την συμπαράσταση του απλού φίλαθλου και μη κόσμου.
Μεταξύ αυτών ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης,αλλά και πολλοί επώνυμοι Ληξουριώτες.
Όσον αφορά το φιλικό  παιχνίδι, που πολύ μικρή σημασία έχει μπροστά στον σκοπό, ο Παλληξουριακός, καλύτερος και σαφώς πιο έτοιμος, επικράτησε των Φωκάτων με σκορ 4-1.
Τα γκολ
Για τους γηπεδούχους 2 πέτυχε ο Γ. Πολλάκης 1 (εντυπωσιακό) ο Αλ. Λυκούδης, ενώ το άλλο πέτυχε ο Πολυδωράτος (αυτογκόλ).
Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αποστόλου, ο οποίος είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1.
Διαιτητής ο κ. Θ. Λυμπερόπουλος.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Πετεινάτος, Μαυροειδής, Αντωνάτος, Αδηλίνης, Λούλουδας, Αραβαντινός, Ζερβός, Μπράτι, Μαρκάτος Σπ., Πολλάκης, Λυκούδης Αλ..
Έπαιξαν και οι:Κόμητας, Ζάβαλης, Μαρκάτος Σωκ., Καμινάρης, Σιμωτάς Χρ., Συριάτος, Λυκούδης, Λαλάι, Ρενάλντο, Μαρκαντωνάτος.
Φωκάτα:(Διον. Γαρμπής), Γιαννάς, Πολυδωράτος, Ντουκάι, Φωκάς, Αραβαντινός, Παγουλάτος, Σελενίτσα, Ζαμπαύτης, Σαλαπάτας, Αλεξάτος, Αποστόλου.
Έπαιξαν και οι:Δεστούνης, Σουρβάνος, Τρικάρδος, Μακής.
** Μετά από τον παραπάνω αγώνα στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιήθηκε ακόμη ένας συμβολικός, διάρκειας 30’ και είχε αντιπάλους φίλαθλους, προπονητές και γονείς και μικρούς ποδοσφαιριστές!
Δηλώσεις:
Ηλ. Γιαννάς (τερματοφύλακας Φωκάτων):«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Παλlηξουριακού για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία.
Επίσης αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο, για αυτή την προσπάθεια, όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για αυτό τον ιερό σκοπό!
Λεωνίδα η ψυχή μας μαζί σου»!
Δημ. Μαρκαντωνάτος (τερματοφύλακας Παλληξουριακού):
Πηγή Video:http://www.lixourinews.gr/
Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου