Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25

Τιμήθηκαν από τον Δήμο Κεφαλονιάς οι παραολυμπιονίκες μας Γ. Πυλαρινός και Γ. Λιγνός (Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Δημαρχιακό μέγαρο Αργοστολίου η εκδήλωση για την βράβευση των παραολυμπιακών μας Γεράσιμου Πυλαρινού και Γεράσιμου Λιγνού που μας έκαναν υπερήφανους με την εξαιρετική παρουσία τους στους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο. 
Στο Δημαρχιακό μέγαρο παρευρίσκοντο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού αθλητισμού  κ. Ε. Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης και ο πρόεδρος της Τ.Ε Αργοστολίου κ. Λούκας Νιφοράτος. Στον ίδιο χώρο παρευρίσκοντο, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολλοί κολυμβητές από το Ν.Ο.Α..
Λόγω μιας προγραμματισμένης υποχρέωσης του, καθυστερημένα έφτασε και ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος. Έναν χαιρετισμό απηύθυναν όλοι οι παραπάνω, οι οποίοι εξήραν την προσπάθεια και το μεγαλείο της ψυχής αυτών των παιδιών στους αγώνες τους στο Ρίο.
Στη συνέχεια μίλησαν και οι ίδιοι οι αθλητές οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Κεφαλονιάς για αυτή την τιμητική διάκριση, όλον τον κόσμο για την στήριξη που έτυχαν καθώς και τον Δήμο Κεφαλονιάς ο Γ. Λιγνός για την οικονομική ενίσχυση που έτυχε, ενώ ο Γεράσιμος Πυλαρινός τα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς που είναι ο χορηγός του.
Ένα ευχαριστώ, σε όσους στήριξαν τον Γεράσιμο, είπε και η μητέρα προπονήτρια του Γεράσιμου, Αλεξία Μωραϊτου.
Αμέσως μετά παρέλαβαν από τα χέρια του Δημάρχου τις τιμητικές τους πλακέτες.
Ήταν μια πολύ σεμνή, «ζεστή» εκδήλωση με πολύ συγκίνηση αλλά και πολύ υπερηφάνεια για αυτούς τους δυο αθλητές που πρέπει είναι παράδειγμα για όλους μας, αλλά και να τους στηρίξουμε για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και τους διοργανωτές και κλείνουμε με την ελπίδα στους επόμενους παραολυμπιακούς να καμαρώσουμε τους δυο Κεφαλονίτες αθλητές στο βάθρο των αγώνων, άλλωστε την ίδια ευχή και πίστη εξέφρασαν και οι ίδιοι.
Παρακάτω φώτο από την εκδήλωση της τιμητικής διάκρισης των παραολυμπιονικών μας Γ. Λιγνού-Γ. Πυλαρινού




















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου