Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

Φιλικό στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβί την Κυριακή ο Παλληξουριακός για τον Λ. Κουτσούκη


Συνεχίζοντας την φιλανθρωπική του δράση, παράλληλα με την προετοιμασία του, ο ιστορικός Παλληξουριακός, θα μεταβεί την την ερχόμενη Κυριακή 25/9, στη γειτονική Ζάκυνθο, όπου στο γήπεδο του Πλάνου, θα δώσει έναν ακόμη φιλικό αγώνα για την ενίσχυση του Λεωνίδα Κουτσούκη. Του νεαρού ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου που ως γνωστόν πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία, με το κόστος της θεραπείας του να είναι υπέρογκο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 και 15 μ.μ., ενώ προηγουμένως οι ακαδημίες των δυο Συλλόγων θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο ίδιο γήπεδο. Να θυμίσουμε ότι Τσιλιβί και Παλληξουριακός ανήκουν στο γκρουπ των ομάδων που συνεργάζονται, σε θέματα υποδομών, με τον Ατρόμητο Αθηνών. Μάλιστα η Αθηναϊκή ομάδα είναι αυτή που έκλεισε την φιλική αναμέτρηση.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η διοίκηση της ομάδας του Πλάνου καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της, ώστε να ενισχυθεί ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου.
Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η συγκεκριμένη ανακοίνωση:
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: "Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ στο γήπεδο για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα του Λεωνίδα"
"Ο Α.Ο. Τσιλιβή Ζακύνθου και ο Παλληξουριακός Κεφαλονιάς την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό, στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου.
Και οι δύο ομάδες είναι πλέον υπό τη σκέπη του Ατρόμητου Αθηνών σε ότι αφορά τις ομάδες υποδομών και το φιλικό (το έκλεισε η αθηναϊκή ομάδα) γίνεται για να βοηθηθεί ο Λεωνίδας Κουτσούκης που έχει περάσει και από τον Ατρόμητο.
Οι αγωνιστικές δραστηριότητες την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 14:00 και θα ολοκληρωθούν στις 15:00 με αγώνες των ομάδων υποδομών και αμέσως μετά, στις 15:15 θα ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας των ανδρικών ομάδων.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ στο γήπεδο για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα του Λεωνίδα!!!
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου