Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

Τεσσάρα στη Βέροια με τρία του Μάκη Βουκελάτου


Με μαέστρο τον Παπανικολάου και εκτελεστή τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μάκη Βουκελάτο η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη συνέτριψε με 4-0 τη Βέροια και συνεχίζει έχοντας το απόλυτο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, συγκάτοικος με τον Παναθηναϊκό.
Οι μικροί του Πανιωνίου πέτυχαν να ξεπεράσουν τις ατυχίες, αφού είδαν τους Γλυνό και Οικονομίδη να αποχωρούν στο 29' και 42' αντίστοιχα, λόγω τραυματισμών και έφθασαν σε ευρεία νίκη με πολύκαλή εμφάνιση.
Το σκορ άνοιξε ο Βουκελάτος στο 22' με έξοχο πλασέ, μετά από οργανωμένη συνεργασία των Οικονομίδη - Αντωνακόπουλου και ωραία προσποίηση του τελευταίου. Στο 53' ο Μάκης Βουκέλατος έκανε δυο τα προσωπικά του τέρματα με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ(!), ενώ στο 88' έφθασε στο πρώτο του χατ-τρικ με την Κ20, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Ματσαδές.
Το σκορ έκλεισε ο Αντωνακόπουλος με πλασέ στις καθυστερήσεις, αφού οι Βουκελάτος, Αναστόπουλος, Ματσαδές "έκρυψαν" τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Να σημειωθεί, ότι ο Λευτέρης Αστράς κράτησε το μηδέν λίγο πριν το τέλος νικώντας στο τετ-α-τετ τον αντίπαλο επιθετικό.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Γκίνης, Βουκελάτος, Παπανικολάου (76' Ματσαδές), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης( λ.τ.42' Αρσενίδης), Γλυνός (λ.τ. 27' Αναστόπουλος).
panionianea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου