Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Παλληξουριακός-Φωκάτα... Φιλικός αγώνας για τον Λεωνίδα Κουτσούκη


Σε μια πολύ σημαντική όσο και ανθρώπινη ενέργεια προέβησαν ο Παλληξουριακός και τα Φωκάτα.
Δυο Σύλλογοι που πραγματικά κάνουν σπουδαία δουλειά και εκτός γηπέδων. Σε κάθε ευκαιρία, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο τους, στέλνουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια, για τον άνθρωπο που την έχει ανάγκη και την ανθρώπινη ζωή που πολλές φορές κινδυνεύει.
Έτσι ο ιστορικός Παλληξουριακός και τα δραστήρια Φωκάτα, αποφάσισαν να προσφέρουν την βοήθεια τους, αυτή την φορά σε έναν «δικό» τους άνθρωπο, σε ένα παιδί του χώρου τους, του ποδοσφαίρου, τον Λεωνίδα Κουτσούκη.
Ένα παιδί μόλις 21 ετών που δίνει τη δική του «μάχη» να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολύ καιρό.
Ο Λεωνίδας είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ανήκει στο δυναμικό της ομάδας της Ζακύνθου.
Θα παίξουν λοιπόν ένα φιλικό για αυτόν προκειμένου να τον βοηθήσουν οικονομικά όσο περνάει από το χέρι τους.
Για αυτό όλοι πρέπει αν στηρίξουμε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια και παράλληλα να στείλουμε μήνυμα στον νεαρό ποδοσφαιριστή ότι "όλοι μαζί μπορούμε". Όλοι μαζί είμαστε κοντά του και περιμένουμε τα ευχάριστα νέα, που είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα αργήσουν να έρθουν.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγίου Αντώνη την Τετάρτη 21/9 και ώρα 5 μ.μ..
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ένα επίσης 30’ παιχνίδι με ομάδες που θα αποτελούνται από προπονητές και γονείς!
Ένα μεγάλο μπράβο σε Παλληξουριακό και Φωκάτα.
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση του Παλληξουριακού:
Την Τετάρτη, 21/09, η ομάδα μας προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα διοργανώσει στις 17:00 στο Δημ. Στάδιο του Αγ. Αντώνη όλα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στην οικογένεια του 21χρονου ποδοσφαιριστή από την Ζάκυνθο, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.
Στις 17:00 θα διεξαχθεί αγώνας ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες του Παλληξουριακού και των Φωκάτων και κατόπιν (18:30) ένας 30λεπτης διάρκειας αγώνας με ομάδες που θα αποτελούνται από προπονητές, γονείς και αθλητές.
Η παρουσία και η προσφορά όλων μας είναι σημαντική.
"ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΛΕΩΝΙΔΑ, ΓΕΡΑ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου