Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11

Με αγιασμό και ομιλίες ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Πρόοδο Ιθάκης


Η μοναδική ομάδα από την Α΄κατηγορία που δεν είχε ξεκινήσει τη προετοιμασία της, μέχρι χτες, ήταν η Πρόοδος Ιθάκης.
Κάπου εκεί όμως, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό της Ιθάκης η ξενοιασιά του καλοκαιριού έλαβε τέλος και από αύριο αρχίζουν τα.... βάσανα των ποδοσφαιριστών.
Μεταγραφές στην ομάδα της Ιθάκης δεν πραγματοποιήθηκαν, μόνο κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.
Έτσι η ομάδα παραμένει με τον ίδιο κορμό. Το ίδιο όμως, δεν συμβαίνει και με τον άνθρωπο της άκρης του πάγκου της, αφού εκεί υπήρξε αλλαγή και στη θέση του πετυχημένου Κώστα Πίππου ήρθε η «σημαία» της ομάδας, ο γερόλυκος από την Ιθάκη, ο Βασίλης Πρεβεζάνος.
Ο Βασίλης φιλοδοξεί στη φετινή περίοδο να δώσει στους «ροσονέρι» το κάτι παραπάνω από την περυσινή 6η θέση της τελικής κατάταξης της Α’ κατηγορίας.
Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο πρόεδρος της Προόδου και Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Στη συνέχεια παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος αμέσως μετά μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ζητώντας τους να είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, να διατηρήσουν το οικογενειακό κλίμα και όλοι μαζί να δώσουν το κάτι παραπάνω, ώστε η Ιθακήσια ομάδα, εκτός από το να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο, να κάνει και το κάτι παραπάνω φέτος.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Προόδου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και δόθηκε ραντεβού για αύριο όπου θα αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τους ποδοσφαιριστές έτοιμους να «καταπιούν πολλά χιλιόμετρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου