Κυριακή, Οκτωβρίου 9

"Ξεμούδιασαν" Εικοσιμία - Φωκάτα (2-0) σήμερα στις Κεραμειές με μια φιλική αναμέτρηση (Φωτορεπορτάζ)


Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, Εικοσιμία – Φωκάτα συναντήθηκαν μεταξύ τους σήμερα στις Κεραμειές, σε έναν φιλικό αγώνα προπόνησης 80 λεπτών (2Χ40’).
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ήταν μέτριο, με καθόλου καλό ρυθμό και λιγοστές φάσεις.
Σίγουρα οι δυο προπονητές δεν θα πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι και οπωσδήποτε τα συμπεράσματα που έβγαλαν δεν μπορεί να είναι αυτά που περίμεναν!
Η Εικοσιμία παρατάχθηκε σχεδόν με δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, ενώ τα Φωκάτα από το 50’ και μετά πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό.
Τελικά στο τέλος η Εικοσιμία πέτυχε δυο γκολ και επανήλθε στις φιλικές νίκες.
Τα γκολ
Το 1-0 για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα πετύχει στο 75΄ο νεαρός Μανέντης με σουτ μέσα από την περιοχή, κερδίζοντας το ριμπάουτ στην ωραία επέμβαση του Τσιαουσντέλιο, ύστερα από ωραίο συνδυασμό Κορσιάνου-Δήμου από αριστερά και σουτ του τελευταίου.
Το τελικό 2-0 θα γράψει για την ομάδα του στο 80’ ο Αλ. Πολλάτος, μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά και συρτό σουτ, μέσα από την περιοχή στην απέναντι γωνία του Τσιαουσντέλιο.
Η Εικοσιμία επίσης στο 60’ είχε και ένα δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ,  εκτός περιοχής, του Βαλεντή, αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο, του τερματοφύλακα των Φωκάτων.
Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Διον. Βαλεντής.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Κοκκόσης, Μαρκαντωνάτος, Βαλεντής, Κουμαριώτης, Αποστολάτος, Στεφανάτος, Μινέτος, Καππάτος, Αντωνάτος, Πολλάτος Δημ..
Έπαιξαν και οι: Πολλάτος Αλ., Καμπανός, Μανέντης, Καπλάνη, Κορσιάνος Π. Δήμου, Γερασιμάτος..
Φωκάτα:(Διον. Γαρμπής), Γιαννάς, Φωκάς Ε., Σελενίτσα, Πολυδωράτος, Χρίστο, Παγουλάτος, Σαλαπάτας, Αραβαντινός, Ζαμπαύτης, Αποστόλου, Αλεξάτος.
Έπαιξαν και οι: Ντουκάι, Δεστούνης, Λιπιάτος, Κοκκόσης, Μακής, Τσιαουσντέλιο, Τσιγαρίδας.
Φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου