Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Νέα φιλική νίκη των Φωκάτων 2-1 τα Διλινάτα (Φωτορεπορτάζ)


Μετά το παιχνίδι Εικοσιμίας Φωκάτων στις Κεραμειές, σειρά στο ίδιο γήπεδο πήρε ο άλλος φιλικός αγώνας της ημέρας, με τα Φωκάτα να φιλοξενούν τα Διλινάτα, στη ρεβάνς του 2-0.
Σε ένα τελικό και θα λέγαμε δυνατό, teast των δυο προπονητών, Γαρμπή-Ρέντσι, προκειμένου να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τη νέα χρονιά.
Μετά από 90’ παιχνιδιού, βγήκαν τα χρήσιμα συμπεράσματα και από τους δυο και σίγουρα πλέον έχουν μια καλή εικόνα για το επίπεδο που βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα τους.
Μετά από αυτά, την εβδομάδα που έρχεται θα είναι έτοιμοι και πιο «σοφοί» να δουλέψουν εκεί που διαπίστωσαν ότι χρειάζονται προσθαφαιρέσεις.
Όσον αφορά τώρα, το αγωνιστικό μέρος του φιλικού, ήταν και εδώ ένα μέτριο παιχνίδι με τις ομάδες, από ένα σημείο και μετά, να δείχνουν αρκετά κουρασμένες από την δυνατή προετοιμασία και τα Φωκάτα, εν τέλει, να παίρνουν μια νίκη ψυχολογίας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους για το κύπελλο την Κυριακή στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Εθνικό. Αντίθετα τα Διλινάτα προβλημάτισαν αρκετά ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του κυπέλλου στις Κεραμειές με την πρωταθλήτρια Εικοσιμία!
Τα Φωκάτα επικράτησαν 2-1 γεγονός φυσικά που ενδιαφέρει ελάχιστα τους δυο προπονητές.
Πονοκέφαλος για τον προπονητή των γηπεδούχων ο τραυματισμός του Γ. Πολυδωράτου.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 27’ με διπλή προσπάθεια μέσα στην περιοχή του Αραβαντινού, ύστερα από ωραία πάσα στον κενό χώρο του Αποστόλου.
Τα Διλινάτα δεν θα αργήσουν να φέρουν το ματς στα ίσια, αφού στο 30’ με ωραία κεφαλιά του Δ. Τζωρτζάτου ύστερα από σέντρα από αριστερά του Κ. Τζωρτζάτου.
Τελικά η ομάδα του Δ. Γαρμπή θα πάρει τη νίκη,αφού στο 79’ θα πετύχει το 2-1 με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την  περιοχή του Κανάκη πάνω από τον τερματοφύλακα στην σέντρα από αριστερά του Ζαμπαύτη.
Διαιτητής ο Κ. Σκριβάνος μέχρι το 60’ και στη συνέχεια μέχρι το τέλος ο Μ. Αθηναίος.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Γιαννάς, Φωκά, Μάστορας, Πολυδωράτος, Χρίστο, Ντουκάι, Παγουλάτος, Ζαμπαύτης, Αποστόλου, Αραβαντινός, Κανάκης.
Έπαιξαν και οι:Αλεξάτος, Τσιαουσντέλιο, Σελενίτσα, Μάλσι, Λιπιάτος, Τσιγαρίδας, Δεστούνης.
Διλινάτα:(Α. Ρέντσι), Αντωνίου, Χριστόπουλος, Τζωρτζάτος Κ. Τζωρτζάτος Δημ., Στεφανάτος, Δρόσος, Χασάι,Τζωρτζάτος Διον., Εμιλιάνο, Βαγγελάτος, Αναλυτής Γ..
Έπαιξαν και οι:Ντερβισάι, Τζωρτζάτος Χρ., Χαραλαμπόγλου, Παπαναστασάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ., Σκριβάνος.
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου