Σάββατο, Οκτωβρίου 8

Ισόπαλοι 2-2 Σάμη - Παγκέ σε φιλικό σήμερα στον Καραβόμυλο (Εικόνες)


Ένα πολύ δυνατό test είχαν την ευκαιρία να δώσουν, σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο του Καραβόμυλου, η γηπεδούχος Σάμη και ο Παγκεφαλληνιακός.
Και οι δυο ομάδες πολύ ενισχυμένες φέτος και με τον πήχη πολύ ψηλά στοχεύουν για το κάτι παραπάνω η κάθε μια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.
Και αυτό μεταφράστηκε στον συγκεκριμένο αγώνα, μιας και οι δυο ομάδες παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα, έπαιξαν όμορφο, αλλά και δυνατό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι και φέτος θα είναι μέσα στους πρωταγωνιστές, ιδιαίτερα η Σάμη, που με μια δύσκολη για όλες τις ομάδες έδρα, θέλει να κερδίσει ότι έχασε πέρυσι.
Λίγες μέρες (15), πριν από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους, Κ. Βιτωράτος και Θ. Βουκελάτος δοκίμασαν διάφορα σχήματα και συστήματα και είδαν με ικανοποίηση την ετοιμότητα των ομάδων τους σε πολύ ικανοποιητικό σημείο, χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.
Για την ιστορία, αφού μικρή είναι η σημασία του αποτελέσματος, πέραν της ψυχολογίας σε τέτοια παιχνίδια, οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.
Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0), ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι.
Χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο Γ. Βασιλάκης.
Τα γκολ
Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ο Κλειτογιάννης και το 2-0 ο Γιάν. Βουκελάτος. Ο Γιαννάτος μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2, ενώ το τελικό 2-2 πέτυχε ο Κ. Νικολοβιέννης.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Κ. Βιτωράτος), Καβαλλιεράτος, Καππάτος, Περιβολάρης, Βιτωράτος, Μινέτος, Μωραΐτης Ν., Καλλιβωκάς Γ., Λογγόνης, Νικολοβιέννης Κ., Γρηγοράτος, Αμούργης Ι..
Έπαιξαν και οι: Μακρής, Ποταμιάνος, Νικολοβιέννης Θ., Γιαννάτος, Δρακάτος, Παπαδημάτος, Αμούργης Αρ., Κοσμάτος.
Παγκέ:(Θ. Βουκελάτος), Σκαμαντζούρας, Tριανταφυλλίδης, Kλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Παπαναστασάτος, Αρμάντο, Μούκα, Τούρλας, Μανωλάτος, Μπαζάρογλου, Βουκελάτος..
Έπαιξαν και οι: Τσέτσα, Ντεντλάλα, Πολλάτος, Κίριο, Τριανταφυλλίδης Λ..
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι










Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη μας από τη Σάμη για τις παραπάνω φώτο που μας παραχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου