Σάββατο, Οκτωβρίου 29

Ο "καθρέφτης" των αγώνων του τοπικού κυπέλλου (Σάββατο 29/10)...... Έγιναν γνωστές οι δυο από τις "7" ομάδες που θα συνεχίσουν


Συνέχεια σήμερα Σάββατο, πρωί και απόγευμα, με δυο από τους επαναληπτικούς αγώνες της σειράς, για την 1η φάση Α' σειρά του τοπικού κυπέλλου, σε Ιθάκη και Κεραμειές, όπου Παγκεφαλληνιακός και Φωκάτα προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο, ο πρώτος με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τα δεύτερα με μια νίκη και μια ισοπαλία σήμερα. 
                
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0 - 1
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
 2 - 2
        
Αρχικά το πρωί, στο Βαθύ της Ιθάκης, ο Παγκεφαλληνιακός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στον Οδυσσέα Ιθάκης, επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με σκορ .1-0. Έτσι  η ομάδα του Θ. Βουκελάτου πέρασε πανηγυρικά με δυο νίκες στις "7" καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Η ισοφάριση για το τελικό 2-2 του Εθνικού με εκτέλεση φάουλ του Τοζάι
Το απόγευμα στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, αλλά και της αγωνιστικής, μεταξύ Φωκάτων - Εθνικού Κεφαλονιάς στις Κεραμειές, οι φιλοξενούμενοι για 40' προβλημάτισαν τους γηπεδούχους, με τους τελευταίους τελικά να να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αφού αναδείχθηκαν τελικά, ισόπαλοι με σκορ 2-2.
        
Η συνέχεια της σειράς
(Αύριο Κυριακή 30/10/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
4.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου