Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Νίκη 4-1 του Παλληξουριακού στο Ενωσιακό τον Πάγκε σε σημερινό φιλικό


Σε φιλική αναμέτρηση, σήμερα το απόγευμα, στο Ενωσιακό γήπεδο στα Φαρακλάτα, η ομάδα του Παλληξουριακού, δείχνοντας έτοιμη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 4-1.
Ο Παλληξουριακός με μια καλή για την εποχή εμφάνιση, δείχνει, μέσα από τη γενικότερη παρουσία του μέχρι στιγμής, ότι θα είναι ένα από τα φαβορί των εγχώριων τίτλων. 
Και ο Παγκέ όμως, παρά το εις βάρος του 4-1 έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Φαίνεται και αυτός με τη σειρά του ότι θα πρωταγωνιστήσει με στόχο την τελική 4αδα, αλλά και διάκριση στο τοπικό κύπελλο.
Τα γκολ
Για τον Παλληξουριακό που ήταν τυπικά γηπεδούχος σκόραραν οι: Γ. Πολλάκης (41'), Αλ. Λυκούδης (58'), Γ. Κόμητας 2 (75', 80'). 
Για τους φιλοξενούμενους του Παγκεφαλληνιακού σκόραρε ο Θ. Τούρλας. (70')
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Γκότση Ι. και Ε. Θανάση, τους οποίους οι ομάδες ευχαριστούν για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:Τσέτσα, Κλειτογιάννης, Πολλάτος Διον., Παπαναστασάτος, Λαμπρόπουλος, Αρμάντο, Τούρλας, Μούκα, Τριανταφυλλίδης, Μπαζαρογλου, Βουκελατος.
Ντεντλάλα, Παππάς, Βασιλάκης, Κύριο, Μαγδαληνός Ανδρ., Τριανταφυλλίδης Λ., Μαγδαληνός Δημ., Καππάτος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Μαρκαντωνάτος, Αραβαντινός Κ., Αντωνάτος Κ., Λουλούδας, Μαυροειδής, Ζερβός, Λυκούδης Αλ., Καμινάρης, Συριάτος Μ., Μπράτι, Πολλάκης.
Έπαιξαν και οι: Πετεινάτος, Ζάβαλης, Κόμητας, Μαρκάτος Σπ., Σιμωτάς Χρ., Αδειλίνης, Γκέλος Αλ., Λυκούδης Σπ.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Ομαλά 1-0
Να αναφέρουμε επίσης, ότι σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι στις Κεραμειές ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επικράτησε των Ομαλών με σκορ 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου