Κυριακή, Οκτωβρίου 9

"Πεντάστερος" ο Παλληξουριακός..... Φιλική επικράτηση επί των Διλινάτων 5-1 στον Άγιο Αντώνη

Την ρεβάνς του αγώνα της περασμένης Κυριακής και της νίκης του Παλληξουριακού 1-0 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, έδωσαν σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, οι «ερυθρόλευκοι» με τα Διλινάτα.
Και πάλι παρακολουθήσαμε πολύ ωραίο παιχνίδι με καλό ποδόσφαιρο, από την ομάδα του Παλληξουριακού. Πάντως χωρίς να ξεγελάει κανέναν το σημερινό αποτέλεσμα, οι ομάδες αυτές, φέτος αναμένεται να είναι μεταξύ των διεκδικητών, τόσο του τοπικού πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.
Σαφώς ενισχυμένες και πολύ ποιοτικές, δείχνουν δυνατές (στους φιλοξενούμενους λείπει η ομοιογένεια, αφού έγιναν πολλές προσθήκες) και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από αρκετά χρόνια μακριά από πρωτάθλημα, ιδιαίτερα οι Ληξουριώτες.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι, σίγουρα ήταν ένα πολύ γερό τεστ και για τους δυο προπονητές, αφού πλέον σιγά – σιγά οι ομάδες τους, πλησιάζουν στις επίσημες φετινές υποχρεώσεις τους.
Έτσι, Σπ. Παπαδάτος – Γκ. Ρέντσι, είχαν την ευκαιρία να..… μετρήσουν τις δυνάμεις των συνόλων τους, σε ένα παιχνίδι που σε λίγο καιρό πιθανόν να αποτελεί ένα δυνατό ντέρμπι.
Τα συμπεράσματα των δυο προπονητών, οι οποίοι χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δοκίμασαν διάφορα συστήματα, ήταν ενθαρρυντικά από πλευράς γηπεδούχων και αρκετός προβληματισμός από τους φιλοξενούμενους, μιας και οι ελλείψεις τους, δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία.
Νικήτρια και αυτή την φορά και μάλιστα πολύ εύκολα, η ομάδα του Ληξουριού με σκορ 5-1. Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, με τη σημερινή της εμφάνιση, δείχνει πλέον έτοιμη, ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Σίγουρα αυτό έχει μικρή σημασία σαν αποτέλεσμα, όμως για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι κάτι που ίσως και να μετράει θετικά.
Τα γκολ
Μόλις στο 10’ οι γηπεδούχοι με τον Μπράτι θα πετύχουν το 1-0.
Στο 20’ θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Αλ. Λυκούδη για το 2-0.
Το 3-0 θα πετύχει στο 30’ ο Κ. Αραβαντινός.
Στο 46’ ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 4-0 με τον Αλ. Λυκούδη πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν στο 55’ σε 4-1 με τον Κ. Τζωρτζάτο.

Όμως, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, θα είναι αυτή που θα πετύχει το τελικό 5-1 στο 65' με τον Πολλάκη.
Οι συνθέσεις
Παληξ-κος:(Σπ. Παπαδάτος), Πετεινάτος, Λούλουδας, Αντωνάτος, Μαυροειδής, Αραβαντινός, Λυκούδης Αλ., Ζερβός, Καμινάρης, Μπράντι, Μαρκάτος Σπ., Μαρινάκης.
Έπαιξαν και οι:Κόμητας, Μαρκαντωνάτος, Αδειλίνης, Μαρκάτος Σωκ., Πολλάκης, Συριάτος, Σιμωτάς.
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης Λ. Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Κ., Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Δημ., Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Χρ., Δρόσος, Εμιλιάνο, Χασάι, Αναλυτής Γ..
Έπαιξαν και οι:Χριστόπουλος, Σκριβάνος, Μπεργαλής, Τζωρτζάτος Φ., Καλαφάτης Στ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου