Τρίτη, Οκτωβρίου 25

Επενδύει σε νιάτα και εμπειρία με δυο νέες προσθήκες ο Παλληξουριακός


Μπήκαμε στην τελική ευθεία των επίσημων, αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, ήδη είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο την 1η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου, και οι ομάδες συνεχίζουν την ενίσχυση του ρόστερ τους. 
Μάκος Μοσχονάς
Μια από αυτές είναι και ο Παλληξουριακός που χθες ανακοίνωσε δύο ακόμη προσθήκες, προσθέτοντας στο ήδη υπάρχον αξιόλογο, περισσότερη εμπειρία, αλλά και νιάτα.
Πρόκειται για τον 37χρονο Γεράσιμο Μοσχονά, τον Μάκο των τοπικών γηπέδων, για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.
Επιστρέφει στην ομάδα που ουσιαστικά αναδείχθηκε, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, αφού πρώτα πέρασε από αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αγωνίζεται σε θέση κεντρικού μέσου και η εμπειρία, αλλά και η ικανότητα του στο δημιουργικό κομμάτι, είναι σίγουρο ότι θα δώσουν το κάτι παραπάνω στη ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου. Τελευταίος του σταθμός, πριν υπογράψει την επιστροφή του στον Παληξουριακό, η πρωταθλήτρια Εικοσιμία.
Χρήστος Μουρελάτος
Εκτός του Μοσχονά, οι "ερυθρόλευκοι" από το Ληξούρι, με σκέψη το μέλλον, αλλά και τα νιάτα απέκτησαν έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, τον Χρήστο Μουρελάτο από τα Φωκάτα, βασικό στέλεχος στα παιδικά τμήματα της ομάδας της Λακήθρας, αλλά και των μικτών μας ομάδων.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 14 ετών (γεν. το 2002). Ανήκει μάλιστα στην κατηγορία των "μικρών", κάτι που δίνει μια επιπλέον λύση στο καυτό αυτό θέμα στον κόουτς.
Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα βοηθήσουν την ομάδα του Παλληξουριακού στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στην κορυφή του τοπικού ποδοσφαίρου, μετά από πολλά χρόνια χωρίς τίτλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου