Τετάρτη, Οκτωβρίου 12

Ενίσχυση και εμπειρία στα...... μετόπισθεν ο Πάγκεφαλληνιακός


Οι μεταγραφές δεν έχουν σταματημό για τον ιστορικό Παγκεφαλληνιακό, με τον πήχη, όπως φαίνεται φέτος να έχει τοποθετηθεί από διοικούντες και προπονητή, αρκετά ψηλά.
Έτσι λοιπόν σήμερα ολοκληρώθηκε μια ακόμη. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου.
Είναι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Χάρης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μπορεί ακόμη να αγωνιστεί με ευχέρεια και σαν αμυντικός μέσος. Μια σημαντική λοιπόν προσθήκη στην «κυανόλευκη» ομάδα του Αργοστολιού, που θωρακίζει για τα καλά τα μετόπισθεν και θα δώσει πολλές λύσεις στον Θ. Βουκελάτο, ενώ ανεβάζει ένα επίπεδο ακόμη τη νέα του ομάδα.
Περισσότερα δεν χρειάζονται για την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, και τα υπόλοιπα αναμένεται να τα δούμε στο γήπεδο!
Ο Χάρης Λαμπρόπουλος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, που πρωταγωνιστούσαν στο τοπικό ποδόσφαιρο, με τελευταίο σταθμό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και τα «χρώματα» της Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Αμέσως μετά την συμφωνία του με τον Παγκέ ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε στο sportsthea:
«Κατ’ αρχή θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς.
Ξεκινάει μία νέα σεζόν που με βρίσκει στην ιστορική ομάδα του Παγκεφαλληνιακού.

Θα ήθελα να ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν σαν διοίκηση και τεχνικό team.
Εδώ θα βρω φίλους και γνωστούς και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα και πιο εύκολο να προσαρμοστώ και να μπω πιο γρήγορα στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας.
Ο Σύλλογος αυτός είναι ιστορικός και θέλει να πρωταγωνιστήσει κάτι που με έκανε να έρθω εδώ.

Κι εσείς κ. Κορσιάνε να συνεχίστε αυτό που κάνετε, όπως και οι ομάδες του νησιού, να βγει κάτι καλό προς τα έξω και ειδικά τα επόμενα χρόνια. Τουλάχιστον μία ποδοσφαιρική ομάδα να εκπροσωπεί τη Κεφαλονιά και να χαρούμε όλοι μας. Καλή σεζόν σε όλους»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου