Κυριακή, Οκτωβρίου 16

Καταπληκτικό το θέαμα στην επίδειξη των μοντελιστών σήμερα στο Ληξούρι (φωτορεπορτάζ)


Μια εντυπωσιακή επίδειξη με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα καυσίμου κατηγορίας 1/8 Buggy Truggy, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή πρωί, στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου, ο Σύλλογος Μοντελιστών Κεφαλονιάς (Σ.ΜΟ.ΚΕ.).
Το θέαμα ήταν εξαιρετικό και εντυπωσίασε τους πολυάριθμους θεατές που το παρακολούθησαν. Πολλά μοντέλα, ελιγμοί, κόντρες και πολλές επιδεξιότητες των χειριστών, έδωσαν ένα άλλο χρώμα στην όλη εκδήλωση, με τους τελευταίους να εισπράττουν δίκαια το χειροκρότημα τους.
Συγχαρητήρια στον δραστήριο Σ.ΜΟ.ΚΕ., ιδιαίτερα στον Ανδρέα Στελλάτο, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ έδωσε και διάφορες οδηγίες για την επίδειξη, αλλά και στους υπόλοιπους διοργανωτές για την πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση.
Επόμενη εκδήλωση στις 29/30 Οκτωβρίου στην Αγία Ευφημία (στην χωμάτινη πίστα Rc Pylaros) με τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 1/8 Buggy με την επωνυμία «Tour of Champions Round II». Το σημαντικό εδώ θα είναι οι συμμετοχές μοντελιστών από όλη την Ελλάδα, κάτι που εγγυάται ότι το θέαμα που θα μας παρουσιάσουν θα είναι πρωτόγνωρο και πολύ εντυπωσιακό.
Φωτορεπορτάζ από την επίδειξη























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου