Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Εικοσιμία - Πρόοδος αύριο Τετάρτη πρωί στις Κεραμειές στο αναβληθέν της 3ης αγωνιστικής


Με τον αγώνα μεταξύ Εικοσιμίας - Προόδου Ιθάκης, αύριο Τετάρτη πρωί στις 11:00 στις Κεραμειές, ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες και η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Αύριο Τετάρτη πρωί στις 11:00, στο γήπεδο των Κεραμειών, η Εικοσιμία φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης σε έναν αγώνα που "καίγονται" και οι δύο για βαθμούς. Είναι το εξ αναβολής της περασμένης Κυριακής.
Ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους, που μέχρι τώρα δεν έχουν βρει τα «πατήματα» τους, με αποτέλεσμα η χρονιά να μην έχει ξεκινήσει όσο ιδανικά θα περίμεναν και έτσι να μην τους επιτρέπεται κάποιο νέο στραβοπάτημα. 
Εκτός από τον αποκλεισμό τους, από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου, την προηγούμενη αγωνιστική (2η) και στο ντέρμπι με τα Διλινάτα, γνώρισαν την εντός έδρας ήττα, που σίγουρα έχει φέρει κάποιον προβληματισμό στους ανθρώπους, αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς.
Έτσι γίνεται αυτονόητο ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, αφού σε διαφορετική περίπτωση, εκτός της κακής ψυχολογίας και του άγχους που θα ακολουθήσουν, θα μείνουν και αρκετά πίσω βαθμολογικά.
Από την άλλη, ούτε και οι φιλοξενούμενοι έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους (αποτελεί εξαίρεση ο εκτός έδρας αγώνας κυπέλλου με την Σάμη) τις δυο πρώτες αγωνιστικές, όπως και στο θεσμό του κυπέλλου, έχοντας έναν αποκλεισμό από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου, αλλά και μια βαριά ήττα από τον Παγκέ την 1η αγωνιστική, όπως και μια «άσχημη» ισοπαλία στην Ιθάκη από τον Εθνικό την 2η.
Έτσι και για τις δυο ομάδες αποτελεί πρόκληση, η συγκεκριμένη συνάντηση και θέλουν να διεκδικήσουν μια νίκη που θα ξαναφέρει πίσω τα χαμένα χαμόγελα. Ιδιαίτερα, όπως προείπαμε, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο, παίζοντας στην έδρα τους, με αποτέλεσμα να θεωρούνται και φαβορί. Άλλωστε μια πιθανή νίκη θα τους φέρει μόλις έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους Παλληξουριακό-Παγκεφαλληνιακό.
Περιμένουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Άλλωστε τα αυτά μεταξύ των δυο ομάδων, έχουν πάντα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, μιας και οι φιλοξενούμενοι πάντα παλεύουν για την έκπληξη.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3
7 - 0
7
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
3
6 - 0
7
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2
4 - 2
6
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2
2 - 2
3
5.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2
5 - 2
3
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
3
5 - 6
3
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2
1 - 6
1
8.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
3 - 6
1
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2
0 - 9
0
        
Η επόμενη (4η) αγωνιστική
(Σ/Κ 26-27/11)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου