Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Δυο εντός έδρας ήττες ο σημερινός απολογισμός των Μικτών μας με αντίπαλο την Αιτωλοακαρνανία


Νικητές οι φιλοξενούμενοι τόσο στους Παίδες, όσο και στους Νέους

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου, συνεχίστηκε, σήμερα Τετάρτη 2/11, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με τις μικτές παίδων - Νέων να φιλοξενούν στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. 
Τελικός απολογισμός δυο ήττες,  τόσο για τους Παίδες, όσο και τους Νέους με σκορ 0-5 και 0-3 αντίστοιχα.

        
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
 Ε.Π.Σ.Κ.Ι - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
                                            
(ΠΑΙΔΕΣ)
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα 

α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
0 - 5
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
1 - 4
3.
Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
1 - 1
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚ/ΝΙΑΣ   0-5
Πρώτος ξεκίνησε ο αγώνας των παίδων με την ομάδα μας να μην μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική, απέναντι στην σαφώς καλύτερη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια νέα βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας με σκορ 0-5!
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά από τα 14 πρώτα λεπτά, να καθαρίζουν τον αγώνα, αφού θα προηγηθούν 0-3!
Στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, παρέμεινε η ίδια και στο 42’ το σκορ ήταν ήδη 0-4. Το γεγονός αυτό και η έλλειψη ενδιαφέροντος στο παιχνίδι, το έκανε ακόμη ανιαρό και χωρίς πολλές φάσεις μέχρι την ολοκλήρωση του.
Φάσεις και γκολ
Ένα σουτ του Βλάχου μόλις στο 2’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Στο επόμενο λεπτό και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον Σαντρατζέμη που θα πλασάρει από καλή θέση, μετά την πάσα του Καραντώνη, θα χάσουν νέα καλή ευκαιρία, μιας και η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
Στο 5’ όμως ο Σαντρατζέμης θα είναι πιο τυχερός πετυχαίνοντας το 0-1 με πλασέ και αφού πρώτα κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 11’ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του, με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την σέντρα του Καραντώνη και το γύρισμα του Βλάχου στον σκόρερ για το 0-2.
Ο Καραντώνης στο 14’ θα βρει παράλληλα στην περιοχή τον Βλάχο και αυτός με κοντινό σουτ και αφού, πρώτα η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών θα καταλήξει στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 25’ με τον Βιτωράτο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων επικίνδυνα  και τον Βοίδη να βγαίνει και να απομακρύνει με τα πόδια την μπάλα και τον κίνδυνο από την εστία του.
Ο δραστήριος Βλάχος στο 35’, παραλίγο να πετύχει χατ τρικ, όμως θα σταθεί άτυχος, αφού το μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχειρεί θα βρει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλυσανδράτου και πριν η μπάλα περάσει την γραμμή θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτα 40λεπτο (εδώ ο αγώνας είναι διάρκειας 80’ 2Χ40’) και τους Αιτωλοακαρνάνες μπροστά στο σκορ με «κλειδωμένη» ήδη τη νίκη, 0-3!
Στην επανάληψη το θέαμα δεν ήταν καλό και οι φάσεις ελάχιστες. Μεταξύ αυτών και τα δυο γκολ της ομάδας του Β. Παπαθανασίου.
Δυο λεπτά μετά την έναρξη της και συγκεκριμένα στο 42’ οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τα τέρματα τους 4 (0-4), με εξαιρετικό, μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Προδρομίτη.
Ο Νάτσης με γρήγορη έξοδο θα σώσει προσωρινά από το 0-5, όταν πραγματοποιεί έξοδο και αποκρούει προ του Βλάχου, που είχε φύγει επικίνδυνα, στην κόντρα μετά το λάθος στον χώρο του κέντρου από τους γηπεδούχους.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι και 0-5 για την Αιτωλοακαρνανία στο 69’, όταν ο Αθανασόπουλος θα φύγει σε νέα κόντρα, θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Νάτση δεν έχει πρόβλημα με πλασέ να στείλει την μπάλα για τελευταία φορά στα δίχτυα.
Άριστη η διαιτησία του κ. Κ. Ανδριανού, και των βοηθών του κ.κ. Λ. Τσούτη και Μ. Κοσμά, από την Αχαία. 
Οι συνθέσεις.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Δ. Λιονάτος), Αλυσανδράτος, Πολυχρονάτος, Κουρκουμέλης, Καραντινός, Θεοτοκάτος, Προσαλέντης, Βιτωράτος, Καβαλλιεράτος, Γασπαρής, Ζαχαράτος, Λουκάτος.
Έπαιξαν και οι:Μπαλάσκας, Παπαναστασάτος, Τζωρτζάτος Μ., Νάτσης, Μουρελάτος Χ., Φωής, Γκέλος.
Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας:(Β. Παπαθανασίου), Βοίδης, Καραπάνος, Καράνης, Μάντης, Χρήστου, Προδρομίτης, Βλάχος, Τσιακουμής, Σαντρατζέμης, Καραντώνης, Σοροβός.
Έπαιξαν και οι:Κοσμάς, Μούτσι, Κωνσταντακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μπαγιάτης, Κατσαμπάς, Αθανασόπουλος.
        

Η  Βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2
8 - 2
6
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
2
6 - 1
4
3.
Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
1
7 - 0
3
4.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2
5 - 4
3
5.
Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
1
1 - 1
1
6.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
2
1 - 11
0
7.
Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
2
0 - 10
0

        
(ΝΕΟΙ)
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα   
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
0 - 3
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2 - 5
3.
Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
0 - 1
        
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚ/ΝΙΑΣ   0-3
Αμέσως μετά από το παραπάνω παιχνίδι ξεκίνησε αυτό των Νέων, με την ομάδα μας για 25’ και μέχρι να δεχθεί το 0-1 να στέκεται αξιόλογα. Η εικόνα της ήταν πολύ καλή και το παιχνίδι μέχρι εκείνη την ώρα ήταν μοιρασμένο.
Όμως, μετά την επιτυχία των φιλοξενουμένων έδειξε να επηρεάζεται, με αποτέλεσμα η συνέχεια να μην είναι ανάλογη και οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι, να πετυχαίνουν τελικά μια σπουδαία νίκη με σκορ 0-3!
Τα γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους στο 26’, ο προωθημένος στην αντίπαλη περιοχή, Πιστόλας θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του 0-1 με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Χοχτούλα.
Πολύ κοντά στην ισοφάριση θα φτάσει, η ομάδα της Κεφαλονιάς στο 35’, όταν ο Καππάτος με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, θα φτάσει λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί φεύγει ελάχιστα άουτ, από το οριζόντιο δοκάρι του Κούρτη.
Σε μια φάση, ίδια με αυτή του 0-1, ο Πιστόλας και πάλι θα βρεθεί σε θέση βολής, όμως το πλασέ του κοντράρεται σε σώματα αμυντικών και η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ.
Ο Ευθυμίου στο 42’ θέλει να αιφνιδιάσει με την απ’ ευθείας εκτέλεση ενός κόρνερ από αριστερά, αλλά ευτυχώς για τους γηπεδούχους απομακρύνει την μπάλα και τον κίνδυνο, με το κεφάλι, πάνω στην γραμμή ο Σπαθής.
Με μια εντυπωσιακή απόκρουση του Αντωνίου στο 44’ στο διαγώνιο σουτ του Τσουκαλά από πολύ κοντά, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα γήπεδο, με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη δυο τέρματα και να χάσουν κάποιες ευκαιρίες για κάτι παραπάνω, αντίθετα με την μικτή μας που έκανε αισθητή την παρουσία της στο τελευταίο 5λεπτο.
Έτσι μόλις στο 50’ θα πετύχουν το 0-2 και ουσιαστικά θα "κλειδώσουν" μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.
Ο Ευθυμίου εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Αντωνίου δεν κάνει καλό υπολογισμό στην έξοδο του, δεν βρίσκει μπάλα που φτάνει στον αμαρκάριστο Τσακανίκα, ο οποίος με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα, δίνοντας παράλληλα «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 71’ μάλιστα θα πετύχουν και το 0-3, με τον Αντωνόπουλο να μην αφήνει ανεκμετάλλευτο το «δώρο» από την αδράνεια των αμυντικών των γηπεδούχων και θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα!
Στο 80’ ο Τσακανίκας από δεξιά θα βρει τον Βασιλείου σε επίκαιρη θέση για γκολ, όμως το πλασέ του, με την παρέμβαση και του Αντωνίου θα στείλει την μπάλα να βρει στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού και στη συνέχεια να καταλήξει κόρνερ.
Στο τελευταίο 5λεπτο, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, θα χάσει δυο καλές ευκαιρίες να πετύχει το γκολ της «τιμής».
Πρώτα ο Μπαλάσκας στο 85’ που δεν προλαβαίνει την μπάλα στην έξοδο του Κούρτη σε ένα παρακινδυνευμένο γύρισμα από τον Βασιλείου.
Και στη συνέχεια και στο 90' με τον Καμπανό στο δεύτερο δοκάρι, μετά την εκτέλεση φάουλ του Φωκά, να πλασάρει στην κίνηση και τον Κούρτη με εντυπωσιακή απόκρουση να του λέει «όχι».
Άριστη η διαιτησία του κ. Ι. Καλύβα και των βοηθών του κ.κ. Λ. Τσούτη και Μ. Κοσμά, από την Αχαία.
Οι συνθέσεις
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Σπ. Παπαδάτος), Αντωνίου, Παπαναστασάτος Χ., Σπαθής (58’ Τριανταφύλλης), Καμπανός, Καππάτος, Μιχαλάτος (61’ Μουρελάτος), Καλαφάτης, Μανέντης, Μπαλάσκας, Φωκάς, Δρακάτος (61’ Συριάτος).
Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας:(Β. Παπαθανασίου), Κούρτης, Σωφρόνης, Χοχτούλας (79’ Δερβίσης), Πιστόλας, Βασιλείου, Τσακανίκας, Ζαρλακούτης, Ευθυμίου (74’ Ορφανουδάκης), Ρούσσης (46’ Κάππας), Τσουκαλάς, Αντωνόπουλος.
         
Η Βαθμολογία των Νέων

α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2
9 - 2
6
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
2
3 - 0
6
3.
Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
1
3 - 2
3
4.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2
3 - 4
3
5.
Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
1
0 - 1
0
6.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
2
4 - 8
0
7.
Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
2
0 - 5
0
        
Τα υπόλοιπα παιχνίδια του 5ου Ομίλου
(Παίδες)
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
1 - 4
2.
Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
1 - 1
        
(Νέοι)
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
2 - 5
2.
Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
0 - 1



        
Η επόμενη (3η) αγωνιστική 16-11-2016
α/α
Ομάδες
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2.
Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
3.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
4.
Ρεπό: Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου