Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Pregame Β' κατηγορίας:Η 2η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 19-20/11


Συνέχεια θα έχουμε το Σαββατοκύριακο 19-20/11/2016 και στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, με την διεξαγωγή των τριών αγώνων του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής.
Ένα πρωτάθλημα που με το "καλημέρα", μας έδειξε ότι όλα τα παιχνίδια θα έχουν ενδιαφέρον και εκτός λίγων εξαιρέσεων θα γίνουν γερές «μάχες» για την διεκδίκηση μιας θέσης στην τελική 4αδα!
Η Έρυσσος το Σάββατο και στον αγώνα που ανοίγει την αγωνιστική, φιλοξενεί τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς σε έναν αρκετά ενδιαφέροντα και σημαντικό αγώνα.
Η συνέχεια την Κυριακή με δυο αγώνες. Φυσικά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων Ομαλών - Πρόννων στις Κεραμειές, αλλά και αυτό των Τζανάτων μεταξύ Ηρακλή - Πυλαριακού που ψάχνουν τους πρώτους τους φετινούς βαθμούς αναμένεται με ενδιαφέρον!
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 19-11-2016   ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Ερύσσου - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Θανάσης
Στάθης
Καραίσκος Απ.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή  20-11-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Κιόσης
Κώστας
Σούλα Ε.
Κομητόπουλος Π.
3.
Κυριακή  20-11-2016   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Πρόννοι
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Κώτσης Ι.
Τούρλος Π.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 2ης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 19-20/11, κατά σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο  19-11-2016
Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Έρυσσο και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, την Κυριακή στις 3 μ.μ., στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον και τις δυο ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς, προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα.
Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με το βαρύ 5-1 στα Τζαννάτα από τους Πρόννους, αν και για 45’ ήταν ανταγωνιστικοί και κρατούσαν το 1-1. Και οι γηπεδούχοι όμως δεν ξεκίνησαν και αυτοί με το «δεξί», αφού γκέλαραν απέναντι στον Ηρακλή στις Κεραμιές, με αποτέλεσμα να έρθουν ισόπαλοι με τον Ηρακλή Πρόννων και σκορ 1-1!
Έτσι και οι δυο θέλουν τους βαθμούς της νίκης μιας και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα κινδυνεύουν από νωρίς να μείνουν πίσω και το έργο τους στη συνέχεια να γίνεται δύσκολο.
Περιμένουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι και τον νικητή να ξεχωρίζει δύσκολα, αφού και οι δυο ομάδες δικαιούται να ελπίζουν για κάτι θετικό.
Φαβορί δεν υπάρχει ξεκάθαρο και είναι σίγουρο ότι η «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο θα είναι μεγάλη για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς!
    
Κυριακή  20-11-2016
Συνέχεια της 2ης αγωνιστικής την επόμενη ημέρα Κυριακή 20/11 και την σέντρα στις 3 μ.μ. στα Τζαννάτα, όπου ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον δυνατό και «πληγωμένο» Πυλαριακό.
Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δυο ομάδες ικανές για όλα.
Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι, αν και προηγήθηκαν 0-1, στις Κεραμειές απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το «αριστερό» γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τα Ομαλά στα Μακρυώτικα με σκορ 0-2! Μια ήττα που δεν ανταποκρίνεται στην λογική του φαβορί. Έτσι η ομάδα του Κ. Κουγιανού δεν μπορεί σε αυτό το παιχνίδι να ψάχνει τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη, μιας και σε διαφορετική περίπτωση, όσο και ακόμη να είναι νωρίς θα μείνει αρκετά πίσω και θα πρέπει στη συνέχεια να «κυνηγάει» τους αντιπάλους της.
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή σε γενικές γραμμές εμφάνιση απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, «τσίμπησαν» τον πρώτο τους φετινό βαθμό και επιθυμούν στη συνέχεια τη νίκη, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και φαβορί της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, προκειμένου με την καλή ψυχολογία που θα δώσει μια τέτοια επιτυχία να διεκδικήσουν, ότι δεν κατάφεραν την περυσινή χρονιά, δηλαδή την είσοδο τους στην τελική 4αδα.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που επιτρέπει αισιοδοξία και στις δυο ομάδες. Το αναμένουμε δυνατό και τους γηπεδούχους να ποντάρουν στην δυνατή τους έδρα, αλλά και την μεγάλη, όπως πάντα, παρουσία των φίλων της ομάδας στο γήπεδο των Τζαννάτων.
Ο Σπ. Τζωρτζάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου αμυντικού του Ε. Δημητράτου.
    
Η 2η αγωνιστική στο «μικρό» μας πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα στις Κεραμειές με ένα μεγάλο ντέρμπι. Το δεύτερο συνεχόμενο για τα Ομαλά που φιλοξενούν τους Πρόννους.
Ντέρμπι λοιπόν κορυφής και ακόμη δεν αρχίσαμε.
Οι γηπεδούχοι που την πρώτη αγωνιστική πέρασαν εκκωφαντικά από τα Μακρυώτικα με νίκη 2-0 από τον μεγάλο φετινό τους αντίπαλο στην διεκδίκηση του τίτλου Πυλαριακό, θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και να ξεφύγουν μάλιστα από τον αντίπαλο τους μιας και σε μια τέτοια περίπτωση, εκτός της εκ νέου παρουσίας τους στην κορυφή, θα έχουν αφήσει
τους αντιπάλους τους, πίσω  στους -3 βαθμούς!
Βέβαια δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο απέναντι στους φιλοξενούμενους που φέτος διαθέτουν μια πολύ δυνατή και ενισχυμένη ομάδα.
Μάλιστα στην πρεμιέρα, έδειξαν με το καλημέρα μια ποιοτική ομάδα και πήραν μια σημαντική και ευρεία σε σκορ νίκη στην έδρα τους από την Έρυσσο με σκορ 5-1.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι απρόβλεπτο και τις δυο ομάδες ικανές να διεκδικήσουν στα ίσα τη νίκη και το «χρυσό» τρίποντο.
Αναμένουμε ένα δυναμικό και ποιοτικό παιχνίδι και μια δυνατή «μονομαχία» στον αγωνιστικό χώρο.
    
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1
5 - 1
3
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 
1
2 - 0
3
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
1
1 - 1
1
4.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1
1 - 1
1
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 
1
0 - 2
0
6.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
1 - 5
0
    
Η επόμενη (3η) αγωνιστική
(Σ/Κ 26-27/11)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου