Κυριακή, Δεκεμβρίου 4

Τρένο η ομάδα του "μεγάλου χωριού" 4-1 τα Φωκάτα...... 4Χ4 και κορυφή


Ασταμάτητα τα Διλινάτα πέτυχαν νέα νίκη σήμερα στο Ενωσιακό απέναντι στα Φωκάτα, φτάνοντας το σερί τους στο 4Χ4 και παράλληλα βρέθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Σε έναν βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, υπό συνεχή βροχή τα Φωκάτα, που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, ήταν αυτά που πήραν το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ανατρέψουν το 1-0 να πετύχουν τέσσερα γκολ και να χάσουν αρκετές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι και η νίκη των πρωτοπόρων σίγουρα δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Ο Εμιλιάνο στο 7’ θα απειλήσει με εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από την εστία του Γιαννά.
Νέα ευκαιρία στο 12’ για τους γηπεδούχους, με τον Χασάι να κάνει την κούρσα από αριστερά, να βγάζει την σέντρα και τον Εμιλιάνο να μην προλαβαίνει με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και στο 16’, ο Δημ. Τζωρτζάτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, στο κόρνερ του Ζαμπαύτη, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Ένα γκολ που έφερε κάποιες διαμαρτυρίες για φάουλ επί του αμυντικού των γηπεδούχων.
Ένα νέο δυνατό σουτ στο 18’ του Εμιλιάνο θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, πάνω από την εστία του Γιαννά.
Άτυχοι οι γηπεδούχοι, όταν στο 24’ ο Εμιλιάνο θα γυρίσει στην περιοχή για τον Γ. Τζωρτζάτο και τον τελευταίο με προβολή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννά.
Η ισοφάριση για την ομάδα του Ρέντσι θα έρθει στο 27’ με τον Διον. Τζωρτζάτο να βγάζει τον Εμιλιάνο με κάθετη πάσα απέναντι από τον Γιαννά και το πλασέ του, να στέλνει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.
Το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με ισάριθμα σουτ των Χασάι-Εμιλιάνο να μην βρίσκουν στόχο και τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.
Στο δεύτερο 45λεπτο τα Διλινάτα θα μπουν δυνατά και θα πιέσουν για το προβάδισμα. Έτσι, αρχικά στο 47’ ο Γιαννάς θα «νικήσει» στο τετ α τετ τους, τον Εμιλιάνο και στην επαναφορά ο Γ. Τζωρτζάτος σουτάρει άουτ.
Στη συνέχεια και στο 53’ θα γίνει το 2-1 με τον Εμιλιάνο να νικάει αυτή την φορά τον Γιαννά και με διπλή προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την καταπληκτική πάσα του νεαρού Γ. Τζωρτζάτου.
Σειρά του Αναλυτή να κάνει το σουτ στο 58’ και τον Γιαννά, να απομακρύνει την μπάλα.
Ωραία συνεργασία Εμιλιάνο – Αναλυτή στο 67’ και τον Γιαννά να δηλώνει πάλι παρόν.
Στο 73’ ο Δρόσος θα πασάρει για τον Αναλυτή, με το σουτ του τελευταίου να στέλνει την μπάλα άουτ από καλή θέση.
Το 3-1 για του γηπεδούχους θα πετύχει ο Διον. Τζωρτζάτος στο 74’ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Τζωρτζάτου.
Το σκορ και η νίκη που θα φέρει την ομάδα του «μεγάλου χωριού» στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα, θα κλείσει σε 4-1 στο 87’ με γκολ του νεαρού Γ. Τζωρτζάτου, μετά την ασθενή απόκρουση του Γιαννά στο φάουλ του Εμιλιάνο.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ.Κ. Κιόση και Γ. Γασπαράτο.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(---), Καλαφάτης, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος (46’ Αναλυτής), Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Χαραλαμπόγλου (63’ Δρόσος), Τζωρτζάτος Διον. (84’ Τζωρτζάτος Φ.), Βαγγελάτος, Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Γ.
Φωκάτα:(---), Γιαννάς, Φωκάς, Σελενίτσα, Μάστορας, Ντουκάι (77’ Συνοδινός), Ζαμπαύτης, Κανάκης (86’ Δεστούνης), Μερολάι (60’ Ψυμούλης), Αλεξάτος, Τσιγαρίδας, Σαλαπάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου