Σάββατο, Δεκεμβρίου 17

Πέρασαν και από την Ιθάκη τα Διλινάτα με νίκη 4-2 επί της Προόδου διατηρώντας το αήττητο


Σήμερα το μεσημέρι, στις 12:30 στην Ιθάκη, διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ Προόδου και Διλινάτων. Στο γήπεδο επικρατούσε πολύ κρύο καθώς και δυνατός αέρας, κάτι το οποίο πάρα την λιακάδα, δεν άφησε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει το παιχνίδι.
Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές «μάχες» στο κέντρο και έξι γκολ χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες αλλά με τον αέρα να παίζει το ρόλο του.
Από την Πρόοδο ξεχώρισαν ο Τσιντήλας Τ. καθώς και ο Βλασσόπουλος οι οποίοι ήταν οι μόνοι που διεσώθησαν, καθώς γενικά η Πρόοδος έκανε πολλά λάθη, τα οποία και πλήρωσε. Από την άλλη πλευρά πολλοί καλοί οι Τζωρτζάτος Διον. καθώς και ο μικρός Λευτέρης Καλαφάτης που εντυπωσίασε με το παιχνίδι του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα. Φαίνεται ο μικρός αν έχει πολύ ταλέντο!
Πρώτη καλή φάση για τα Διλινάτα από τον Βαγγελάτο στο 6’ με το σουτ που επιχειρεί να περνάει λίγο άουτ.
Στο 11’ ένα λάθος γύρισμα του Βλασσόπουλου προλαβαίνει ο Γ. Τσιντήλας και διώχνει με τα πόδια.
Γκοοολ για τα Διλινάτα στο 16’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ  του Τζωρτζάτου Κ. από αριστερά,  η μπάλα φτάνει στο ύψος του πέναλτι με τον Αρταβάνη να σηκώνετε πολύ ψηλά να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα να παίρνει πορεία προς το τέρμα και με τη βοήθεια του αέρα καρφώθηκε στο αριστερό «Γ» της  εστίας του Γ. Τσιντήλα για το 0-1.
Στο 21’ ο Mucaj αποφεύγει δύο αμυντικούς, σουτάρει αλλά ο Παπαδόπουλος με τάκλιν στέλνει την μπάλα κόρνερ σώζοντας την ομάδα του. 
24’ κόρνερ για την Πρόοδο. Εκτελεί ο Κωστόπουλος ο Αρταβάνης παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Dervishai.
27’ ο Χασάι ελίσσεται, μπαίνει στην περιοχή αμαρκάριστος και πιάνει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Γ. Τσιντήλα να πέφτει στη  δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα, με τους αμυντικούς στη συνέχεια να απομακρύνουν.
Γκοοολ για τα Διλινάτα  στο 30’ μετά από κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαδόπουλος διώχνει προσωρινά με τον Ηλιόπουλο να αφήνει αμαρκάριστο τον Δημ. Τζωρτζάτο ο οποίος ανενόχλητος  στην περιοχή πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στη γωνία της εστίας του Γ. Τσιντήλα γράφοντας το 0-2.
39’ μια μεγάλη φάση για την Πρόοδο να μειώσει, όταν μετά από σύγχυση στην άμυνα των Διλινάτων, ο Γρίβας παίρνει την μπάλα και κάνει το δυνατό διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από δεξιά.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’, ένα σουτ από τον Κ. Τζωρτζάτο, περνάει επάνω από την εστία του Τσιντήλα.
59’ γκοοολ για τα Διλινάτα όταν μετά από  το λάθος διώξιμο του Τσίρου, ο Βαγγελάτος παίρνει την μπάλα και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γ. Τσιντήλα πετυχαίνοντας το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.
66’ ένα δυνατό γυριστό σουτ από τον Αρταβάνη περνάει άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Dervishai.
69’ ωραία κεφαλιά από τον Mucaj  έπειτα από κόρνερ μπλοκάρει ο Γ. Τσιντήλας.
Γκοοολ για τα Διλινάτα στο 72’ όταν ο πολύ καλός Ε. Καλαφάτης παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή περνάει έξυπνα το Τσίρο και με πολύ όμορφο τεχνικό πλασέ, στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γ. Τσιντήλα  ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
Λίγο μετά στο 75’ γκοοολ για την Πρόοδο όταν ο Γρίβας με ωραία σέντρα βρίσκει τον Hyka ο οποίος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει στο 1-4.
82’ ο Mucaj υποδέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή της Προόδου, αποφεύγει τον Παπαδόπουλο και κάνει το δυνατό σουτ το οποίο απομακρύνει δύσκολα με τα πόδια ο Γ. Τσιντήλας.
Αμέσως μετά στο 85’ γκοοολ για την Πρόοδο, μετά από κόρνερ του Κωστόπουλου, ο Χάνος με κεφαλιά πετυχαίνει το 2-4, παρά την προσπάθεια του Δημ. Τζωρτζάτου. 
Τέλος στο 87’ με γέμισμα από τον Τσίρο ο Χάνος παίρνει  την μπάλα μέσα στην περιοχή μόνος αλλά ο Dervishai με έγκαιρη έξοδο  προλαβαίνει τα χειρότερα.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τις κες Χ. Μιχαλιτσιάνου και Κ. Βλάχου.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Β. Πρεβεζιάνος), Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος, Τσιντήλας Τ, Παπαδόπουλος, Τσίρος, Αρταβάνης, Hajdari  E. (Καραντινός), Γρίβας, Τσάμης  (Hyka), Ηλιόπουλος (Χάνος), Βλασσόπουλος.
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Dervishai, Στεφανάτος (Δρόσος), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Καλαφάτης, Mucaj, Τζωρτζάτος Χρ., Βαγγελάτος (Τζωρτζάτος Φωτ.), Χασάι, (Χριστόπουλος).
*** Οι φώτο είναι από παλαιότερο αγώνα των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου